18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăMondenVIDEO - Andra si Smiley in mijlocul unui SCANDAL la PROTV!

VIDEO – Andra si Smiley in mijlocul unui SCANDAL la PROTV!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ce Andra a parasit HAHAHA Production, casa de productie a lui Smiley, acesta din urma a fost pus de PROTV sa o prezinte pe Andra in cadrul ”Romanii au talent” drept noua vedeta a noii ei case de productie. Ceea ce nu a cazut deloc bine artistului.

Mai exact, Smiley și Pavel Bartoș au fost nevoiți să o prezinte pe Andra și formația Naguale cu piesa Falava la penultima ediție „Românii au talent”.

„Pe prompter, în prezentare, era trecut ‘Andra și Naguale o să ne cânte acum Falava, o piesă făcută de Kazibo Music’. Textul era împărțit pe bucăți. Prima parte o zicea Bartoș și a doua trebuia să o spună Smiley. Când Bartoș a zis ‘Andra și…’, Smiley s-a blocat, se vede că vrea să spună ceva, dar până la urmă nu zice nimic. Se vede pe imagini cum Bartoș îl apostrofează că nu a dus prezentarea până la capăt, iar el gesticulează”, au declarat martori pentru Ziarul Ring.

Smiley se apără spunând că nu el a fost cel care a prezentat momentul cu pricina. „Pavel a prezentat momentul, nu eu! Eu am fost cel care i-a amintit să spună Naguale!”, a încercat să o dreagă Smiley.

Sursa: libertatea.ro

Ultimele stiri