Acasă ACTUALITATE VIDEO – Anuntul lui Putin care INGROZESTE Europa! ”Suntem cu cel putin...

VIDEO – Anuntul lui Putin care INGROZESTE Europa! ”Suntem cu cel putin 10 ani INAINTEA Occidentului!”

Noua generatie de blindate rusesti depaseste orice vehicul similar din dotarea NATO, sustin reprezentantii industriei de armament a Kremlinului.

 Rusia a inceput testarea simultana a 20 de tancuri T-14 si T-15 din cadrul proiectului ‘Armata’, ele urmand sa intre in serviciul fortelor militare in perioada 2016-1017, a relatat duminica postul de televiziune rus REN TV, citat de mass-media moscovite.
Caracteristica lor principala este capacitatea de a nu putea fi detectate decat foarte greu de catre inamic, explica Viaceslav Halitov, directorul adjunct pentru echipamente speciale al companiei Uralvagonzavod.

Potrivit acestuia, un tanc de acest tip beneficiaza de o protectie puternica de patru nivele, dintre care primul este asigurat de tehnologia GALS, care il face greu detectabil pe campul de lupta, scrie stiripesurse.ro.

‘Avem informatii despre un proiect comun (de tancuri) intre Germania si Franta (…) In esenta, noi am facut un astfel de salt calitativ inainte prin crearea platformei ‘Armata’, incat i-am devansat cu 8-10 ani’ pe occidentali , a afirmat directorul general adjunct mentionat. In timp ce Vestul, potrivit acestuia, incearca sa creeze ceva similar modelului rusesc ‘Armata’, Rusia va progresa si mai mult in acest rastimp.

Cel mai nou tanc T-14 din modelul ‘Armata’ – de fapt nu un blindat obisnuit, ci o platforma de senile modulara – a fost prezentat in premiera in timpul paradei militare de anul trecut de la 9 mai, cand Rusia marcheaza Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste.


Citeste si:

VIDEO – Putin a verificat CEA MAI NOUA ARMA a Armatei Ruse! Vezi cum arata!

Premierul Rusiei si mana dreapta a lui Putin: Rusia si Occidentul au intrat INTR-UN NOU RAZBOI RECE!


Unele state si-au exprimat deja dorinta de a achizitiona acest tip de blindat, dar Moscova a declarat ca nu va vinde ‘Armata’ pana cand nu-si va echipa complet propria armata cu astfel de blindate. Acestea reprezinta un sistem de lupta cu performante si caracteristici net superioare fata de generatia actuala de tancuri, sustin expertii, citati de presa rusa, informează PRO TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCea mai BUNA VESTE pentru romanii care lucreaza in strainatate! Ce se intampla cu pensiile lor!
Articolul următorAU DESCOPERIT CAUZA IMBOLNAVIRILOR! Bebelusii din Arges au luat E COLI de la branza Lactate Bradet!