Acasă Arges VIDEO – Ce-ai facut Dorele?! Au daramat casa GRESITA, cu tot proprietarul...

VIDEO – Ce-ai facut Dorele?! Au daramat casa GRESITA, cu tot proprietarul in ea!

4260

Mai mulţi muncitori sunt cercetaţi penal după ce au avariat locuinţa unei bătrâne. Aceştia s-au apropiat prea mult cu utilajele de casă şi i-au pus la pământ dormitorul.

Dorel loveşte din nou. De data aceasta la Piteşti, unde o bătrână de 84 de ani era să rămână fără casă după ce nişte muncitori au intrat cu utilajele din greşeală în locuinţa ei.

Femeia era în bucătărie când a auzit un zgomot puternic şi a simţit cum pământul s-a mişcat sub picioare. Ea a reuşit cu greu să iasă din casă, însă, când a văzut că dormitorul său nu mai are zidul exterior, a avut un şoc.


Citeste si:

FOTO – Ce face astazi adevaratul ”Dorel” din reclamele la coniac! Inca se misca cu talent!

Nea Popa de ”La bloc” nu mai sta nici pe scara blocului! A ajuns pe drumuri!


Muncitorii lucrau la fundaţia unei clădiri de birouri care se construieşte lângă locuinţa bătrânei. După incident, aceştia nu au au mai stat să vadă dacă femeia a păţit ceva şi au încercat să fugă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă pe numele muncitorilor, iar cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au început cercetările pentru a afla dacă s-au respectat procedurile. Fiul bătrânei îi caută acum o altă locuinţă, însă e bucuros că mama sa a scăpat cu viaţă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos