Acasă Videoclipul zilei VIDEO – ”Ce nu-i in regula cu voi, romanii?!” Reactie FABULOASA a...

VIDEO – ”Ce nu-i in regula cu voi, romanii?!” Reactie FABULOASA a unor turisti finlandezi opriti de Politie pe Valea Oltului!

671

Doi turiști finlandezi au fost luați prin surprindere de gestul a doi polițiști de pe Valea Oltului. Finlandezii se aflau cu rulota într-o zonă neamenajată, când polițiștii au venit și le-au spus să părăsească zona. I-au escortat până într-un loc unde au avut o surpriză nemaiîntâlnită.

Joni şi Sara, din Finlanda, sunt doi turişti încântaţi că au fost verificaţi de poliţiştii români. În seara zilei de 9 aprilie, celor doi le-au fost solicitate actele de identitate de către poliţiştii din Vâlcea, după ce au fost observaţi că încercau să campeze rulota la marginea localităţii Racoviţa – sat Copăceni, relatează voceavalcii.ro.

Mare le-a fost surpriza celor doi turişti când agentul şef principal de poliţie Ion Stroescu şi agentul de poliţie Cosmin Fieraru le-au cerut să îi urmeze şi i-au condus să campeze într-un loc împrejmuit. Pentru a fi în siguranţa şi a se bucura de excursia în ţara noastră, unul dintre agenţi a oferit cuplului posibilitatea de a campa peste noapte, gratuit, pe un teren aparţinând soţiei sale. Mai mult, ca să aibă energie electrică şi să îşi poată prepara mâncare, poliţistul le-a pus la dispoziţie şi un sistem de iluminare cu baterii. În filmulețul postat pe youtube, ospitalitatea celor doi oameni ai legii i-a făcut pe turiști să exclame: “Ce nu-i în regulă cu voi, românii, de sunteți atât de amabili? În Finlanda, nimeni nu e atât de drăguț” (min. 02.32)

După trei zile, finlandezii au părăsit județul Vâlcea și au ajuns în Sibiu. În filmuleț, de la minutul 08.30 poate fi urmărit rezulatul vizitei lor aici, cu un episod plin de culoare în Parcul Astra, unde sibienii se adună la partide de șah și table.

Filmulețul are deja peste 16.000 de vizualizări pe youtube:

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos