12.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Cum arata pupincurismul si slugarnicia din conducerea Romaniei!? Ministrii se...

VIDEO – Cum arata pupincurismul si slugarnicia din conducerea Romaniei!? Ministrii se fac pres in fata lui Dragnea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Comportament extrem de slugarnic al ministrului Agriculturii, Petre Daea, in fata presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Prezent la Focsani, la Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina, Daea si-a notat constiincios tot ce spunea Liviu Dragnea, iar la final a tinut sa-i multumeasca acestuia pebtru ca i-a trasat „sarcini”.

Dupa ce vizita s-a incheiat, cei doi, alaturi de Marian Oprisan, au organizat o conferinta de presa, anunta aktual24.ro. In timp ce Dragnea spunea ce trebuie facut in domeniul agriculturii, Daea a inceput sa se agite, sa caute foi, iar in momentul in care i s-a adus un stilou a notat constiincios tot ce ce spunea seful PSD.

La sfarsitul conferintei, Daea a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor, spunand ca are multa treaba, „mi-a dat sarcini acum”.

„Am treaba, n-ati vazut ce treaba, ca mi-a dat sarcini acum”, a declarat ministrul.

Mai inainte, Daea a sustinut un discurs in care a tinut sa-i raporteze lui Dragnea ca a facut „tot ce mi-ati spus” si i-a multumit pentru indicatii.

Daea nu a fost singurul care a avut o atitudine slugarnica. Mai multi inalti functionari, printre care si directorul Agentiei Nationale de Meteorologie, s-au ridicat in picioare de la masa langa care stateau alaturi de Dragnea pentru a se adresa sefului PSD. Imaginile au fost difuzate de Realitatea TV, vezi aici.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si alti oficiali au fost prezenti vineri, Focsani, la Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 si au participat si la lansarea unor rachete antigrindina.

Ultimele stiri