30 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Cum reactioneaza Liviu Dragnea cand un jurnalist ii demonstreaza cu...

VIDEO – Cum reactioneaza Liviu Dragnea cand un jurnalist ii demonstreaza cu argumente ca MINTE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalista Alexandra Andon de la Radio Romania Actualitati a reusit sa il enerveze pe Liviu Dragnea dupa ce i-a demonstrat ca teoriile sale privind utilitatea ordonantei 13 sunt gresite.

Intr-un interviu pe care i l-a luat lui Dragnea in biroul de la Camera Deputatilor, jurnalista i-a demonstrat punct cu punct ca greseste cand spune ca abuzul in serviciu a fost dezincriminat pentru ca ordonanta 13 a fost abrogata. Enervat, in fata argumentelor jurnalistei, Dragnea a izbucnit: „Am lungit-o cam mult”.

Dragnea: Ceea ce a facut guvernul a facut bine (…). Daca ordonanta 13 ramanea in vigoare nu ajungeam la aceste decizii. In acele zile nimeni nu mai asculta argumente rationale. Incet, incet adevarul va iesi la iveala si incet, incet lumea va intelege ca acea ordonanta nu a avut in spate un demers ocult, nu a avut in spate demersul unui grup sau al unui om, a avut in spate aceasta dorinta de a acoperi un vid legislativ si realitatea dovedeste ca am avut dreptate.

Jurnalista: Daca OUG 13 ar fi fost astazi in vigoare, Curtea de Apel Alba nu ar mai fi luat acea decizie de inlaturare a consecintelor penale pentru domnul Dan Daniel?

Dragnea: Multi juristi asa au spus.

Jurnalista: Fostul presedinte al CCR spune altceva. Si anume ca domnul Dan Daniel fusese condamnat pentru ca facuse abuz in serviciu prin incalcarea unei hotarari de guvern, ceea ce este un act normativ cu forta juridica inferioara legii. Ori CCR a cerut ca abuzul in serviciu sa fie legat direct si explicit de incalcarea unui act cu forta normativa…

Dragnea o intrerupe iritat: Stiti exact ce cuprinde hotararea CCR?

Jurnalista: Da, ma tem ca da.

Dragnea: Stiti si alta decizie a CCR care spune ca sunt obligatorii si prevederile din dispozitiv si prevederile din expunere?

Jurnalista: Dar, domnule Dragnea, el incalcase o hotarare de guvern. Asadar un act cu forta juridica inferioara legii. Asadar, cu sau fara ordonanta de urgenta 13, domnul Dan Daniel, conform deciziei CCR, oricum ar fi fost exonerat de raspundere penala. Pentru ca asta spune dispozitivul acelei decizii 415.

Dragnea: Haideti sa vedem si motivarea.

Jurnalista: Asaa…

Dragnea: Am lungit-o cam mult.

Jurnalista: Am lungit-o cam  mult? Credeti?

Dragnea: Nu stiu ce plan aveti.

Jurnalista: Nu am niciun plan.

Urmariti dialogul de la 20.40:


Ultimele stiri