16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiTimisVIDEO - Cum se poate schia la Timisoara, chiar si in...

VIDEO – Cum se poate schia la Timisoara, chiar si in miez de vara! E unic in tara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Prima pârtie de schi acoperită din România se va deschide în curând la Shopping City Timișoara. Iubitorii de schi din Banat se vor pute bucura de acest sport și la ei în oraș, fără să mai fie nevoiți să călătorească în zonele montane.

“Schiul şi snowboarding-ul vor putea deveni activităţile tale preferate! SmartSki va face aceste sporturi accesibile pentru tine!

646x404

Rolul principal al pârtiei este să vă ajute să ajungeţi la munte pricepuţi la sporturile de iarnă. Smart Ski va face accesibilă, în orice sezon, o experienţă trăită doar iarna de către timişoreni.

646x404 (1)

Clasele pentru copii vor completa această experienţă prin latura lor educativă”, anunţă reprezentanţii Smart Ski citați de adevarul.ro.

Deschis oficial în 31 martie, în Calea Şagului, Shopping City Timișoare le oferă vizitatorilor și alte modalități de a-și petrece timpul prin sport. Clienții au parte de cea mai modernă sală de sport Samart Fit, care oferă fitness, aerobic, indoor cycling, antrenamente personalizate.

Vezi aici Video cu modul cum va funcționa partia:

De asemenea, tot o noutate într-un mall va fi piscina semi-olimpică în care pasionaţii de înot pot da oricâte ture de bazin doresc pentru a se elibera de stresul zilnic.

Ultimele stiri