Acasă ACTUALITATE VIDEO – Descopera ORICE murdarie din casa cu TELEFONUL!

VIDEO – Descopera ORICE murdarie din casa cu TELEFONUL!

35

Oricât de curată ar părea o încăpere, nu veți putea fi niciodată destul de siguri decât dacă verificați cu o lumină specială. Un astfel de instrument este de obicei folosit de către poliție, însă cei de la Mirror prezintă indicații prin care oricine își poate crea propriul model. Singurele lucruri necesare vor fi un telefon cu flash, o bandă adezivă și două marker-e: unul albastru și unul violet.

Peste flashul smartphone-ului va trebui să lipiți un strat de bandă adezivă pe care îl veți colora ulterior cu marker-ul negru. Banda adezivă trebuie să fie transparentă, deoarece va fi aplicat și un la doilea strat, care la rândul său va fi colorat cu ajutorul marker-ului violet. Odată ce porniți lanterna, veți obține propria lumină LED pe care o veți putea folosi pentru a detecta fluidele generate de corpul uman. Fiind fluorescente, acestea absorb lumina de la o astfel de sursă și o emit ulterior.

Pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, nu este indicat să folosiți smartphone-ul transformat în sursă de lumină albastră în locuri precum dormitorul sau toaleta. Din câte se pare, astfel de lumini ar fi fost folosite și în procesul în care a fost implicat Cristian Cioacă pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

Sursa: playtech.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNea Popa de la Bloc a ajuns intr-o situatie DISPERATA! Vezi ce credite are la banci!
Articolul următorTrei italieni AU MUTILAT un roman: Pleaca, roman nenorocit!