Acasă ACTUALITATE VIDEO – Englezii DENIGREAZA inca o data Romania folosind informatii FALSE si...

VIDEO – Englezii DENIGREAZA inca o data Romania folosind informatii FALSE si povesti INVENTATE!

272

Românii ajung din nou în centrul unui scandal uriaş provocat de o publicaţie britanică. Ziariştii de la The Sun semnează un material din care reiese că într-un sat de lângă Carei, în judeţul Satu Mare, mai mulţi copii ar fi puşi să muncească şi 13 ore pe zi ca să ambaleze jucării pentru ouă cu suprize. O echipă Digi24 a stat de vorbă cu femeia care apare în reportajul britanicilor. Mama copiilor susţine că totul este o înscenare, arata digi24.ro.

Izabela Jurasko a vorbit cu mama copiilor, care a dezminţit întreaga poveste. Mama copiilor, Timea Jurj, a spus că nu a înțeles totul în engleză și că cei doi  copii nu lucrează 13 ore pe zi.

Femeia a precizat că multe dintre răspunsurile lor au fost modificate de jurnaliștii de la The Sun și că aceștia i-au promis soțului său un loc de muncă în Anglia. Ea se declară foarte speriată și se gândește la posibilele consecințe.

Potrivit The Sun, pentru fiecare 1.000 de ouă asamblate, o familie primeşte în jur de 20 de lei româneşti, echivalentul a doar 3.77 de lire sterline.

Produsele sunt ulterior transportate la fabrica Ferrero din localitatea Carei. Intermediarii vând ouăle asamblate în schimbul a 80 de penny pe bucată.

Familia Jurj este implicată în proces. La asamblarea ouălor Kinder participă Timea (30 de ani) alături de soţul ei Christian (41 de ani), precum şi de copiii Patrick (11 ani) şi Hannah (6 ani).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos