Acasă ACTUALITATE Papa Francisc a anuntat deciza care ZGUDUIE crestinii din intreaga lume! Vreme...

Papa Francisc a anuntat deciza care ZGUDUIE crestinii din intreaga lume! Vreme de 2000 de ani BISERICA s-a opus vehement!

589

Papa Francisc a anunţat că iartă păcatul avortului. El a motivat acest lucru spunând că nu există păcat, oricât ar fi de mare, care să nu fie iertat prin mila lui Dumnezeu, mai ales dacă păcătosul se căieşte.

Papa Francisc a dat publicităţii o scrisoare luni, în care a explicat motivul pentru care le dă preoţilor catolici dreptul de a ierta persoanele care fac avort.

„Vreau să reafirm clar și ferm că avortul este un păcat grav, din moment ce pune capăt unei vieți inocente. În același timp însă, trebuie să afirm că nu exist păcat pe care mila Domnului să nu-l poată ierta atunci când găsește o inimă care se căiește și care își caută împăcarea cu Tatăl”, susține Papa Francisc, potrivit CNN.

 

„Fie deci ca fiecare preot să fie un ghid, un sprijin pentru cele care se căiesc în această călătorie specială de reconciliere. În consecință acord tuturor preoților, în virtutea misiunii lor, dreptul de a-le absolvi pe cele care au recurs la avort”, a adăugat Sfântul Părinte.

Biserica Catolică a descris o lungă perioadă avortul ca fiind un păcat moral grav.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPutin da SAH Europei: NIMENI nu mai e in siguranta! Aduce RACHETE de mare distrugere in mijlocul continentului!
Articolul următorDaca ai card la una din aceste banci TREBUIE sa stii asta! Vezi ce au facut cu bani tai!