Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Gestul unui preot a impartit romanii in doua: Este benefic sau nu...

VIDEO-Gestul unui preot a impartit romanii in doua: Este benefic sau nu ca a sfintit o curba in care se petrec multe accidente?

Un preot din satul Brătila de Jos, județul Bacău, a oficiat o slujbă într-o curbă aflată la ieșirea din Onești, în drum spre Bacău. Locul este cunoscut drept „curba morții”, după ce au avut loc mai multe accidente rutiere.

„Astăzi, 2 februarie, la Întâmpinarea Domnului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ”curbă a morții” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSistem feudal, nu management: Dezastru gasit de corpul de control la conducerea unei institutii controlata de Gabriela Firea!
Articolul următorE OFICIAL: Romanii care nu au DOZA TREI de vaccin NU mai pot calatori in Europa!