Intra in contact cu noi

ACTUALITATE

VIDEO – ”Îmbratisati-ma, daca aveti incredere in mine!” Un musulman s-a LEGAT le ochi si centrul Parisului si a facut zeci de oameni SA PLANGA!

Publicat cu

pe

Într-o înregistrare video publicată pe internet, un bărbat legat la ochi apare stând în picioare lângă un mesaj scris pe o pancartă, unde pot fi citite cuvintele: „Sunt musulman, dar se spune despre mine că sunt terorist. Am încredere în voi. Voi aveţi încredere în mine? Dacă da, îmbrăţişaţi-mă!”

În înregistrare pot fi văzuţi zeci de curioşi apropiindu-se de bărbat şi îmbrăţişându-l în Piaţa Republicii din Paris, locul unde oamenii aduc omagii victimelor atentatului de vineri seara.

După ce s-a dezlegat la ochi, bărbatul a spus: „Aş dori să mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru că mi-a oferit o îmbrăţişare. Am făcut acest lucru pentru a transmite un mesaj tuturor”.

„Sunt musulman, dar asta nu mă face terorist. Nu am ucis niciodată pe nimeni. Pot chiar să vă spun că vinerea trecută a fost ziua mea de naştere, dar nu am ieşit afară”.

Reclama

„Îmi pare foarte rău pentru toate familiile victimelor. Vreau să vă spun că «musulman» nu înseamnă neapărat «terorist»”.


Citeste si:

VIDEO – Un CELEBRU lider MUSULMAN spune ADEVARUL: In tarile arabe NIMENI nu munceste! Nu producem NIMIC!

Liderul MUSULMANILOR din Romania: Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet iar religia noastră, mai presus de orice, este împotriva oricărei vărsări de sânge!

Reclama

„Un terorist este terorist, cineva care vrea să ucidă o fiinţă umană pentru nimic. Un musulman nu ar face nicodată asta. Religia noastră ne-o interzice”.

Înregistrarea video a avut peste zece milioane de vizualizări pe Facebook şi a primit 150.000 de aprecieri în decursul a două zile.

Atacuri desfăşurate de militanţi islamişti, precum şi creşterea numărului de refugiaţi ce caută ajutor în Europa a adus populaţia musulmană din Europa din nou în centrul atenţiei.

Reclama

După atacurile de la Paris, premierul slovac a susţinut că ţara sa „monitorizerază fiecare musulman”, în timp ce Polonia a cerut garanţii de securitate înainte de a accepta refugiaţi.

Cu toate acestea, potrivit unui sondaj de opinie publicat primăvara trecută şi elaborat pe baza răspunsurilor oferite de cetăţenii a şapte ţări europene, Franţa are cea mai bună părere despre adepţii islamului, 74 la sută dintre cei chestionaţi având o opinie favorabilă în ceea ce priveşte comunitatea musulmană.

 

Reclama

Justitie

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Publicat cu

pe

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in ”Dosarul Vaccinurilor”. Procurorii arata faptul ca Florin Citu, in lipsa unor documente si fara date stiintifice, a semnat doua memorandumuri prin care Guvernul a achizitionat mult mai multe doze de vaccin decat ar fi avut nevoie Romania, raportandu-ne la populatie.
”In cauza mediatizata prin comunicatele 856/VIII/3 din 21 septembrie 2021 si nr. 1084/VIII/3 din 23 noiembrie 2023, ca urmare a indeplinirii conditiilor legale si constitutionale, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combaterea coruptiei au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul

CITU FLORIN VASILE, in prezent senator, la data faptelor avand si functia de prim – ministru al Guvernului Romaniei, pentru savarsirea a doua infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, la aceasta etapa procesuala, exista aspecte din care rezulta suspiciunea rezonabila ce contureaza urmatoarea stare de fapt:
La data de 17 iunie 2020, Comisia Europeana a lansat Strategia europeana privind accelerarea dezvoltarii, fabricarii si distributiei vaccinurilor impotriva COVID-19 prin care propunea o abordare centralizata pentru achizitia unor optiuni viabile de vaccinuri si care a presupus negocierea de catre Comisia Europeana a unor acorduri de achizitie anticipata cu producatorii de vaccinuri in numele statelor membre.
Vaccinurile urmau sa fie distribuite statelor membre UE in functie de numarul populatiei, iar decizia cu privire la vaccinarea prioritara a anumitor categorii de populatie revenea statelor membre.
De precizat este faptul ca statele membre aveau posibilitatea sa utilizeze, intr-un termen de 5 zile de la notificare, o clauza de „opt-out”, astfel ca nu erau obligate sa suporte niciun fel de contributie pentru vaccinurile pe care decideau sa nu le solicite.

In contextul mentionat mai sus, in datele de 19 aprilie 2021 respectiv 13 mai 2021, suspectul Citu Florin Vasile, in calitate de prim – ministru al Guvernului Romaniei, cu incalcarea dispozitiilor legale si in lipsa oricaror documente/analize care sa ateste necesitatea achizitiei, ar fi aprobat doua memorandumuri emise de Ministerul Sanatatii, in baza carora s-ar fi contractat un numar mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer si Moderna), in conditiile in care ar fi cunoscut faptul ca numarul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul roman Comisiei Europene era de 10,7 milioane.
Concret, desi dozele de vaccin contractate anterior datei de 01 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui numar de peste 23 milioane persoane, prin demersurile sale, suspectul Citu Florin Vasile ar fi facilitat conducerii Ministerului Sanatatii sa tranzactioneze si sa ordonanteze la plata achizitia in plus a unui numar de 43.359.892 doze vaccin in valoare de 825.636.678 euro fara TVA.

Reclama

Suspectului Citu Florin Vasile i s-a adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de alte persoane.

Facem precizarea ca efectuarea in continuare a urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Precizam ca prezentul comunicat a fost intocmit in conformitate cu art. 28 alin. (1) din Ghidul de bune practici privind relatia sistemului judiciar cu mass media, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 197/2019.”, arata procurorii DNA.

Reclama
Continua sa citesti

Tehnologie

Cine este Gemini, concurentul lui ChatGPT?

Publicat cu

pe

Compania americana Google a prezentat chatbot-ul Gemini, principalul concurent al programului de inteligenta artificiala (AI) generativa ChatGPT.

„Gemini este rezultatul unui efort major de colaborare intre echipele Google, inclusiv colegii nostri de la Google Research ‘…’. Acesta poate rezuma si intelege, procesa si combina cu usurinta diferite tipuri de informatii, inclusiv text, cod, audio, imagini si video” – a precizat compania intr-un comunicat publicat pe site-ul sau. Gemini va fi disponibil in limba engleza in peste 170 de tari. Google a introdus deja in februarie chatbot-ul bazat pe inteligenta artificiala Bard, pe fondul popularitatii tot mai mari a robotului similar ChatGPT al corporatiei Microsoft. Programele sunt capabile sa mentina un dialog cu utilizatorul, imitand interactiunea umana.

Continua sa citesti

International

Polonia avertizeaza: Rusia ar putea ataca NATO in mai putin de 36 de luni!

Publicat cu

pe

Agentia de Securitate Nationala a Poloniei estimeaza ca Rusia ar putea ataca NATO in mai putin de 36 de luni, a declarat seful Biroului pentru Securitate Nationala al tarii intr-un interviu acordat media polonez Nasz Dziennik pe 2 decembrie.

Predictia agentiei de securitate nationala vine ca raspuns la un raport publicat de think tank-ul german DGAP, care avertizeaza natiunile occidentale ca Rusia poate lansa un atac direct impotriva NATO in „in doar sase pana la 10 ani” – o evaluare cu care Securitatea Nationala a Poloniei nu este de acord. De la inceputul invaziei pe scara larga a Ucrainei de catre Rusia, Rusia a amenintat in mod regulat Polonia si statele baltice cu forta militara, in timp ce zdrangani sabia folosind arme nucleare de mai multe ori.

„Daca dorim sa evitam razboiul, tarile NATO de pe flancul estic ar trebui sa adopte o perioada mai scurta, de trei ani, pentru a se pregati pentru confruntare”, a declarat Jacek Siewiera, seful Biroului de Securitate Nationala. Siewiera a sugerat ca Rusia ar putea viza un membru al aliantei NATO din Europa de Est, inclusiv tari precum Polonia, Estonia, Romania si Lituania. Pentru a consolida capacitatile de aparare ale regiunii, el si-a exprimat sprijinul pentru cresterea dimensiunii armatei poloneze.

La inceputul acestui an, alianta NATO a fost extinsa odata cu adaugarea Finlandei la alianta natiunilor. Suedia vecina este, de asemenea, pe punctul de a adera la NATO si este de asteptat sa faca acest lucru in lunile urmatoare.

Reclama
Continua sa citesti

hot news