8.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEISIS a planificat OPT ATENTATE duminica! Vezi lista ORASELOR luate in bataia...

ISIS a planificat OPT ATENTATE duminica! Vezi lista ORASELOR luate in bataia pustii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Grupul de hackeri Anonymous susţine că a spart reţeaua secretă a Statului Islamic şi a descoperit că jihadiştii pregătesc opt atentate pentru duminică, 22 noiembrie. Atacurile teroriste ar urma să aibă loc, potrivit publicaţiei britanice Daily Express şi a publicaţiei IBTimes, în SUA, Franţa, Italia, Indonezia şi Liban.Gruparea de hackeri a declarat război jihadiştilor după atacurile din Paris, distrugând între timp câteva mii de conturi pe reţelele de socializare ale unor presupuşi membri sau simpatizanţi ai grupării teroriste.

Potrivit sursei citate, hackerii au emis un comunicat în care susţin că Statul Islamic pregăteşte opt atentate într-o singură zi, duminică. Lista ţintelor include o gală de wrestling pe Philips Arena în Atlanta, Georgia (SUA) şi concertul unei trupe americane de heavy metal în Milano.

„Acesta este un avertisment pentru orice participă la unul dintre evenimentele din lista de mai jos sau la orice eveniment cu mulţi oameni, inclusiv biserici, dar riscul ca lăcaşe de cult din afara Parisului să fie ţinte este scăzut. Vor fi evenimente majore în toată lumea pe 22 noiembrie. Participaţi pe propriul risc”, se arată în comunicatul Anonymous, potrivit publicaţiei citate.


Citeste si:

ISIS isi trimite TERORISTII deghizati in femei PENTRU a ajunge in Europa!

Franta se razbuna IN CEL MAI CRUD mod posibil! Atac MASIV asupra pozitiilor ISIS!


Lista ţintelor ISIS:

• Cigales Electroniques with Vocodecks, RE-Play & Rawtor at Le Bizen (Paris)

• Concrete Invites Drumcode: Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joel Mull at Concrete (Paris)

• Demonstration by Collectif du Droit des Femmes, group for women’s rights, (Paris)

• Feast of Christ the King celebrations (Rome/Worldwide)

• Al-Jihad, One Day One Juz (Indonesia)

• Five Finger Death Punch (Milan)

• University Pastoral Day (Holy Spirit University of Kaslik, Lebanon)

• WWE Survival Series (US)

Unele locaţii nu sunt confirmate 100%, mai spun hackerii, iar evenimentul din Paris a fost anulat. Aceştia au mai anunţat că au comunicat informaţiile autorităţilor, dar din cauza unei aparente lipse de reacţie s-au hotărât să averizeze şi civilii.

Ultimele stiri