19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiVIDEO - Un CELEBRU lider MUSULMAN spune ADEVARUL: In tarile arabe NIMENI...

VIDEO – Un CELEBRU lider MUSULMAN spune ADEVARUL: In tarile arabe NIMENI nu munceste! Nu producem NIMIC!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Yusuf al-Qaradawi este un imam de origine egipteana, cunoscut mai ales pentru emisiunea sa, „Sharia and Life”( Sharia si viata), difuzata de Al Jazeera, o emisiune cu tematica religioasa ce are o audienta estimata la aproximativ 60 de milioane de oameni la nivel mondial.

El mai este cunoscut de asemenea si pentru Islamonline.net, un site foarte popular printre musulmani, la a carui infiintare a participat si el in 1997, scrie glasul.info.

Yusuf Qaradawy a incercat sa le explice musulmanilor in timpul unei emisiuni difuzate de Qatar TV pe 15 aprilie 2005 de ce tarile arabe nu progreseaza la fel de mult si de repede precum tarile europene.


Citeste si:

Liderul MUSULMANILOR din Romania: Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet iar religia noastră, mai presus de orice, este împotriva oricărei vărsări de sânge!

Laureat al premiului NOBEL pentru PACE: In scurt timp imigrantii musulmani vor incepe DECAPITARILE in Europa!


 

„Folosim trenuri si avioane, dar nu sunt trenurile si avioanele noastre. Sunt facute in fabrici occidentale si exportate in tarile noastre. E adevarat, putem cumpara cele mai magnifice lucruri din lume pentru casele noastre si pentru noi. Oamenii nostri pot cumpara cele mai luxoase masini, Rolls-Royce sau Mercedes 500 sau 700, modelul S, M, si L, cu toate dotarile de lux. Noi le detinem, dar nu le fabricam noi. Noi nu producem nici macar un cui in nici una dintre aceste masini. Altii fac asta pentru noi.

Veniturile intregii lumi arabe, incluzand veniturile obtinute de tarile care exporteaza produse petroliere, nu ajung la nivelul unei singure tari europene, cum ar fi Spania. Spania! Nu mai vorbim de Germania, de Franta, Marea Britanie, sau Italia. Doar Spania, care este in coada tarilor de pe lista celor industrializate – veniturile intregii lumi arabe nu ajung nici macar la nivelul celor ale Spaniei.

Cum se poate asa ceva? Pentru ca nu muncim, si daca chipurile mai municm, nu o facem profesionist. S-a facut un sondaj pentru o anumita perioada de timp, pentru a vedea cat timp petrece muncind un angajat guvernamental in anumite tari arabe. Media era de 27 de minute pe zi.27 de minute! In restul timpului, acestia beau cafele, citesc ziare, sau se fataie pe ici pe colo. Doar un numar mic de oameni muncesc cu adevarat. Restul nu!

Pe la mijlocul anilor ’70 m-am dus in Germania. Am ajuns acolo dimineata. L-am intrebat pe soferul care m-a adus de la aeroport de ce sunt strazile atat de goale in Germania si nu sunt pline ca la noi in tarile arabe. Atunci, acesta mi-a raspuns: – Oamenii sunt acum la lucru. Dupa ora sapte seara, m-a adus inapoi la hotel si strazile erau goale. L-am intrebat ce se intampla de strazile sunt iarasi goale. Soferul mi-a raspuns: – Oamenii au venit acasa de la munca si se odihnesc acum fiindca sunt extenuati. Tot ce isi doresc acum este sa-si manance cina, sa se uite la stiri si sa se duca la culcare, pentru ca maine dis de dimineata trebuie sa se trezeasca si sa fie gata din nou pentru munca grea.„, a declarat Yusuf al-Qaradawi

Ultimele stiri