19.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Mesaj fara PRECEDENT al Germaniei: Stati la voi in Balcani!...

VIDEO – Mesaj fara PRECEDENT al Germaniei: Stati la voi in Balcani! Daca va prindem, o sa REGRETATI toata viata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Germania nu se mai regăsește. Vrea refacerea tringhiului Weimar!

Germania a lansat invitația refacerii triunghiului Weimar, o alianţă...

Concluziile oamenilor de stiinta despre goti schimba datele istoriei

Paleogeneticienii au decodificat genomul a 136 de locuitori antici...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...
Germania a publicat o înregistrare video cu multe deportări şi avertizând cetăţenii ţărilor din Balcani că se vor confrunta aproape sigur cu o respingere dacă vor merge în Germania şi vor cere azil politic, relatează agenţia DPA,citat de stiripesurse.ro

Filmul de patru minute postat online de Ministerul de Interne face parte dintr-o campanie de informare a publicului vizând Albania, Bosnia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru şi Serbia. El arată refugiaţi din Balcani îmbarcaţi într-un autobuz de poliţie la un aeroport şi trimişi acasă cu un zbor charter.

Cu refugiaţii din Siria şi alte ţări sfâşiate de război ce sosesc în număr mare în Germania şi cea mai mare parte câştigând statutul de refugiat, atenţia germanilor s-a mutat în ultimele luni spre oprirea imigraţiei din Balcani, afirmând că nu mai pot face faţă, notează DPA.


Citeste si:

CARNAGIU pe autostrada in Germania! Un microbuz cu romani s-a facut PRAF!

Poveste de viata! A plecat sa munceasca in Germania, pentru un salariu mai bun, si A AJUNS SCLAV la nemti!


Un oficial a declarat în această săptămână că Germania a înregistrat un record de 500.000 de solicitanţi de azil în cursul acestui an.

Mai puţin de 0,1% dintre cei veniţi din Serbia obţin permisiunea de a rămâne, comparativ cu 84% pentru cei sosiţi din Siria.

O voce pe fundalul acestei înregistrări video avertizează că toţi cei trimişi acasă vor primi o factură imensă de plată a mii de euro pentru costurile deportării lor şi vor avea interdicţie pe viaţă să se întoarcă în Germania până când nu o vor achita, mai notează DPA.

Familiile care şi-au folosit economiile pentru a plăti traficanţi de persoane ca să ajungă în zadar în Germania vor fi „ruinate” de pierderea economiilor lor.

„Nu te ruina, nu îţi ruina familia”, se încheie acest film. „Folosiţi-vă în schimb meseriile pentru a contribui la dezvoltarea economică a patriei voastre”.

Ultimele stiri