Acasă ACTUALITATE NASA recunoaste OFICIAL! UN ASTEROID va lovi Pamantul intre 15 si 25...

NASA recunoaste OFICIAL! UN ASTEROID va lovi Pamantul intre 15 si 25 septembrie!

39

Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie 2015, conform NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență.

Informaţiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunţă într-o conferinţă de presă ţinută la Casă Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit Beforeitsnews.

Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometrii, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord.


Citeste si:

NASA a descoperit scheletul unui extraterestru si musamalizeaza totul!


Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care sevor produce pot atinge 100 de metri înălţime. Din păcate, omenirea nu deţine o tehnologie prin care meteoriţiisau asteroizii să poată fi distruşi, înainte de coliziunea cu Pământul.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetaţiei şi tsunami puternice, care vor avea că efect şi producerea unor cutremure foarte mari. Alţi specialişti sunt îngrijoraţi de faptul că, în urmă unei astfel de coliziuni, va fi reluată activitatea vulcanică în anumite zone ale lumii. Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a căror activitate ar fi catastrofală pentru acea zona.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSa nu spui niciodata asta in familie! Vorbele care DISTRUG O CASNICIE!
Articolul următorEl este romanul care a inviat din morti, in drum spre CIMITIR! Doctorii il declarasera DECEDAT!