ACTUALITATE

VIDEO – Premierul Victor Ponta conduce Romania de la bordul celui mai mare VAS DE CROAZIERA din lume!

Dupa ce a lipsit mai bine de o luna din cauza operatiei la genunchi, premierul se plimba acum pe cel mai mare vas de croaziera din lume.

Conform surselor EurActiv.ro, citat de Realitatea TV, Victor Ponta se află pe vasul de croazieră Oasis of the Seas într-o excursie de o săptămână în Caraibe.

Conform mai multor surse, cărora EurActiv.ro le protejează identitatea, Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparținând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alături de prim ministru s-au îmbarcat soția acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, și cei doi copii ai acestora.


Citeste si:

Maimutoi securist si belicos! Stelian Tanase MUSCA din Victor Ponta!

PREMIERĂ! Presedintele Iohannis a facut o gluma! E pe bune! Si e despre Ponta!

Omul care l-a pus pe Victor Ponta prim-ministru anunta cine va fi URMATORUL PREMIER!


Un oficial al companiei a precizat că „prețul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzând taxele”, adaugând că „din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre având în vedere acordurile de confidențialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”.

Itinerariul croazierei este următorul:

Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth Jamaica – Cozumel, Mexic – și înapoi la Fort Lauderdale, Florida. Premierul se află, conform itinerariului, astăzi, în Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas, clienții se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine și restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, șapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar și mai multe săli de spectacol.

Ultimele stiri

Spre TOP