Acasă Monden VIDEO – Prezentatorul Radu Banciu S-A PRABUSIT in direct, in timpul emisiunii!...

VIDEO – Prezentatorul Radu Banciu S-A PRABUSIT in direct, in timpul emisiunii! Reactia tradeaza probleme neurologice!

36

La finalul emisiunii de aseara, în timp ce citea un text, Radu Banciu şi-a dus iniţial mâna stângă la cap, aplecându-se în lateral şi părând că este pe punctul de a cădea de pe scaunul pe care era aşezat.

Ulterior, Radu Banciu s-a redresat, dar a continuat să îşi ţină ambele mâini pe faţă. După câteva momente, emisiunea „Lumea lui Banciu” a fost întreruptă, iar la televiziunea B1 a fost difuzat un calup de publicitate.

Radu Banciu nu şi-a pierdut cunoştinţa. Ulterior, realizatorul şi-a revenit şi a plecat acasă, iar, vineri dimineaţă, starea lui de sănătate era bună, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, angajaţi ai televiziunii B1 TV.


Citeste si:

Cel mai iubit prezentator de stiri din Romania renunta pentru a face o emisiune despre CAZURI EXTREME! O s-o vedem pe Simona Patruleasa in locul lui

FOTO – Prezentatoarea Antena 3, Oana Stancu, s-a MARITAT cu un celebru POLITICIAN!


Radu Banciu are programată emisiune şi vineri seară, la B1 TV, până la momentul difuzării acestei ştiri nefiind anunţată nicio eventuală anulare a acesteia.

În emisiunea „Lumea lui Banciu”, care este difuzată în acest sezon de duminică până vineri, de la ora 23.00, Radu Banciu comentează în direct subiecte de actualitate.

(w670)

VEZI MAI JOS EMISIUNEA COMPLETA:

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos