Acasă Sanatate VIDEO – Produse alimentare CONTAMINATE vandute intr-un mare lant de supermarketuri din...

VIDEO – Produse alimentare CONTAMINATE vandute intr-un mare lant de supermarketuri din Romania!

53

Un caz incredibil a fost semnalat de Sonia Gabriela Husman din Botoșani, care a postat pe facebook imagini de-a dreptul revoltătoare. Aceasta a cumpărat cârnați proaspeți de la supermarketul Profi și când i-a prăjit, viermii au început să iasă din aceștia, scrie Bugetul.ro.

Speriată și revoltată, internauta a apelat la ajutorul Protecției Consumatorului, care a verificat alt lot de cârnați, astfel că Profi a scăpat cu fața curată după ce a vândut alimente contaminate, potrivit relatărilor Soniei.

Bugetul.ro a cerut o poziției publică și supermarketului Profi, dar până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

 

„Buna seara! Apelez la voi ca vad ca altfel nu se poate..? cu aproximativ o luna in urma am cumparat de la un renumit market (PROFI) carnati proaspeti (vorba vine)…dupa ce iam prajit au inceput sa iasa din ei viermi ??..bineinteles am fost la protectia consumatorului rezultatul a venit astazi si asa cum ma asteptam nici o rezolvare…verificarile s-au facut pe alt lot deci cu alte cuvinte sunt eu nebuna??…acuma va rog share poate totusi se schimba ceva, nu stiu ce dar mai am o speranta ca totusi nu face fiecare ce vrea cand vrea si mancam ce vor ei ca merge si asa…multumesc!!”, a scris Sonia pe pagina ei de Facebook, alături de o poză cu sesizarea făcută la Protecția Consumatorilor și un filmuleț cu viermii ieșind din cârnați.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos