VIDEO REVOLTATOR – Doctorita romanca bagata la PUSCARIE in Finlanda pentru ca a facut scandal cand politia i-a LUAT COPIII!

39
Un nou caz strigător la cer cu o româncă din străinătate. Judecătorii din Finlanda au dat o hotărâre de neînţeles. Camelia Smicală, medicul român stabilit de 12 ani în ţara scandinavă, a fost condamnată la şase luni de arest pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii.Aceasta a fost acuzată şi băgată în arest pentru că i-ar fi defăimat pe executorii judecătoreşti care au intervenit în forţă, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Povestea dramatică a româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii minori, pe Mihail (11 ani) şi pe Maria (10 ani), încredinţându-i serviciului de Protecţie a Minorilor, seamănă mult cu cea a familiei Bodnariu din Norvegia, confom vestea.net.

„Prima reacţie a fost să-i iau în braţe şi să-i apăr cu corpul meu. Aşa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la poliţie. La venirea poliţiei, executorii judecătoreşti au înhăţat copiii, i-au urcat în maşina socialului şi au disparut. Abia dupa ce copiii au fost răpiţi, Socialul a făcut decizia de preluare a copiilor în plasament“, a povestit femeia.

Exact la un an de la scena traumatizantă la care au fost supuşi, pe 16 mai 2016, copiii au fost luaţi de poliţie de la şcoală şi duşi la casa de copii, respectiv într-o familie. „Am fost condamnată la şase luni”, a anunţat medicul pe facebook.

Transparenta face diferenta