Acasă Stiri locale VIDEO-Șofer nesimtit din Timisoara amendat cu 7.000 de lei pentru ca a...

VIDEO-Șofer nesimtit din Timisoara amendat cu 7.000 de lei pentru ca a scuipat un pieton

144

Un tânăr de 28 de ani care a intrat cu maşina într-o zonă pietonală din Timişoara şi l-a înjurat şi scuipat pe un bărbat care i-a atras atenţia a fost amendat de poliţişti cu suma totală de 7.000 de lei, pentru cele două fapte.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază. Tânărul de 28 de ani a intrat cu maşina într-o zonă pietonală din centrul oraşului Timişoara, moment în care a atins un pieton care se afla la o trecere de pietoni. Bărbatul care intenţiona să treacă strada i-a cerut socoteală şoferului, iar acesta din urmă l-a scuipat. Întregul moment a fost filmat şi postat pe Facebook.

„Având în vedere imaginile video apărute pe un cont de socializare, în data de 16.02.2022, care prezentau o stare conflictuală între două persoane, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara s-au sesizat din oficiu, la scurt timp, şi au identificat cele doua persoane. Persoanele identificate au fost invitate la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara, acestea prezentându-se în cursul zilei de astăzi, iar în urma stabilirii cu exactitate a stării de fapt, poliţiştii rutieri au aplicat tânărului de 28 de ani, din imagini, 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7000 de lei, pentru pătrunderea cu autoturismul de pe partea carosabilă pe trotuar, conform prevederilor OUG 43/97 privind regimul drumurilor, şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare unui cetăţean, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmite IPJ Timiş.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos