Acasă ACTUALITATE VIDEO – Ti se inmoaie INIMA! O nevazatoare insarcinata ISI VEDE pentru...

VIDEO – Ti se inmoaie INIMA! O nevazatoare insarcinata ISI VEDE pentru prima oara copilul nenascut!

49

Perioada sarcinii reprezinta pentru femei una dintre cele mai frumoase experiente. Nu acelasi lucru se poate spune si despre mamele nevazatoare, a caror suferinta nu le poate reda posibilitatea de a-si vedea fatul, inca de la primele zile de viata, prin intermediul ecografiilor.

nevazatoare

 

Insa, gratie unei tehnologii de ultima generatie, o mama din Regatul Unit a avut parte de cel mai emotionant moment din viata sa, cand a reusit sa isi vada bebelusul pentru prima data, potrivit DailyMail.co.uk.

 

 

Tatiana Guerra, in varsta de 30 de ani, si-a pierdut vederea cand avea 17 ani si niciodata nu si-a imaginat ca va avea sansa de a-si vedea bebelusul, mai ales, pe perioada sarcinii, pana cand medicii au surprins-o cu o ecografie printata in 3D. Astfel, prin pipait, Tatiana a reusit sa perceapa o reprezentare faciala a bebelusului sau, o amintire pe care sigur nu o va uita.

„Sunt foarte fericita sa il cunosc pe Murilo….inainte de a se fi nascut”, a spus tanara mama, in timp ce lacrimi de fericire ii curgeau pe obraz.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos