38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăDosarVorbe dure aruncate de un colonel rus catre Putin: Nu avem rezerve,...

Vorbe dure aruncate de un colonel rus catre Putin: Nu avem rezerve, nu avem piloți, nu avem avioane. Cu ce trimitem oameni pe front?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Forțele ruse nu pot concura în materie de armament cu cele ale Kievului, a declarat un colonel rus în retragere, la o dezbatere chiar la unul dintre principalele canale TV de stat.

Rusia a suferit pierderile mari în Ucraina și nici măcar mobilizarea generală nu ar fi de ajutor, a afirmat fostul colonel în armata Moscovei.

„Cu ce trimitem oameni pe front? Cu armele de ieri, când Ucraina are arme NATO?”, a declarat acesta.

Comentariul vine pe fondul speculațiilor că președintele Putin va anunța mobilizarea în masă, ca să trimită mai multe forțe în Ucraina.

Mihail Hodarionok, colonel rus în retragere: „Să ne imaginăm că bat tobele, cântă fanfara și că este anunțată mobilizarea generală.

Cât de repede de la declararea mobilizării putem trimite primul regiment de avioane de luptă? Am reuși până la Anul Nou?

Nu avem rezervele, nu avem piloții, nu avem nici avioanele. Așa că mobilizarea ar fi de prea puțin ajutor. Dacă în seara asta ordonăm construirea de noi nave militare, când va fi gata prima? În doi ani.

Asta e problema cu mobilizarea.

Dacă ne fixăm ca obiectiv să formăm o nouă divizie de tancuri, când va fi gata? Aș spune că în cel puțin 90 de zile și nu ar fi echipată cu arme moderne pentru că nu avem arme și echipamente moderne în depozite.

Să trimitem oameni înarmați cu armele de ieri la un război de secol XXI într-o luptă împotriva armelor NATO nu ar fi bine”.

Ultimele stiri