Economie

Vrei sa inchiriezi un apartament de lux? Iata care sunt si cum arata cele mai scumpe locuinte de inchiriat din Romania!

Cauti sa inchiriezi un apartament de lux in Romania? Locuintele cel mai bine cotate pe aceasta piata sunt cele situate la ultimul etaj al unor blocuri finalizate dupa 2008. Astfel, „crema” luxului pe segmentul inchirierilor de apartamente este concentrata, de departe, in blocuri finalizate in ultimii ani in nordul Capitalei.

apartemente de lux

 

Cele mai scumpe oferte din aceasta categorie pot fi gasite in subzona Nordului-Herastrau, aceasta fiind urmata de subzone precum Baneasa, Primaverii, Kiseleff, Aviatiei sau Aviatorilor, potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro.

Primul loc in clasamentul celor mai scumpe apartamente de inchiriat din Bucuresti (si din tara) este ocupat de un penthouse din zona Nordului, cu vedere asupra parcului Herastrau, pentru care proprietarul cere 7.500 de euro pe luna. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 380 de metri patrati, la care se adauga o terasa de 300 de metri patrati. Finalizat in anul 2009, apartamentul este compus din cinci camere (patru dormitoare si living), plus dependinte.

7.000 de euro pe luna solicita proprietarul unui penthouse de 300 de metri patrati din zona Baneasa. Locuinta a fost finalizata in anul 2009 si face parte din ansamblul rezidential Stejarii. Noii locatari vor avea acces la doua locuri de parcare subterane.

VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Tot in zona Nordului-Herastrau, un penthouse tip duplex (pe doua nivele) finalizat in anul 2009 are un pret cerut de 6.500 de euro pe luna. Locuinta are o suprafata utila de aproape 330 de metri patrati si este compartimentata in sase camere (patru dormitoare, living si birou). La etajul superior se gaseste o camera de depozitare si o terasa amenajata, de circa 460 de metri patrati.

Loading...

VEZI AICI INTREAGA OFERTA

Sursa: Imobiliare

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP