Acasă Economie Vrei sa te angajezi? Vezi cele mai bine platite JOBURI ale viitorului...

Vrei sa te angajezi? Vezi cele mai bine platite JOBURI ale viitorului si asteptarile specialistilor pentru 2014!

60

Daca iti cauti un job pentru o cariera de succes, Business Insider a alcatuit lista celor mai bine platite joburi ale viitorului, potrivit expertilor in domeniu:

– Hacker etic (”Ethical Hacker”)

1Ethic

Desi alaturarea celor doi termeni poate parea un paradox, functia aceasta exista si a fost creata pentru oameni foarte bine pregatiti in domeniul ciberneticii. Se pare ca numeroase companii angajeaza experti care sa atace platforme si sisteme cu scopul de a identifica problemele existente la masurile de securitate inainte ca alti hackeri mai putin etici sa profite de ele.

Cu un salariu mediu de 92.200 de dolari pe an, este cu siguranta unul dintre cele mai bine platite si atractive locuri de munca. Totusi, exista teama ca unii astfel de hackeri etici pot trece ”de partea intunecata”, folosindu-si abilitatile impresionante in directia pe care ar trebui sa o impiedice, motiv pentru care acest job nu se numara deocamdata printre cele mai cunoscute. ”Trebuie sa stabilim niste reguli de baza”, e de parere Thomas Frey. De exemplu: Un hacker etic are dreptul sa distribuie informatia pe care o acceseaza prin intermediul functiei sale?

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos