6.6 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăACTUALITATEZboruri de la 29 de euro! O URIASA companie aeriana INTRA PUTERNIC...

Zboruri de la 29 de euro! O URIASA companie aeriana INTRA PUTERNIC pe piata din Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Disperare mare pentru fermieri: prețurile cerealelor continuă să scadă

Disperare mare pentru fermieri după ce prețurile cerealelor au...

Ciolacu si cu Ciuca ne-au sorcovit! Scumpiri in lant pentru anul 2024

Alianta de guvernare PSD+PNL, condusa de Marcel Ciolacu si...

Compania aeriană Ryanair, cea mai mare din Europa pe segmentul low cost, a anunțat că introduce curse între București și Atena, începând cu 27 martie 2016, la un preț standard de 29 de euro. În prezent, către capitala Greciei doar compania de linie TAROM și Aegean Airlines au curse directe. Prețul anunțat este de peste cinci ori mai mic față de celelalte două companii.

Recent, publicaţia Air Transport World a scris că Ryanair intenţionează să îşi crească prezenţa în România, prin crearea a până la cinci baze de operaţiuni în următorii ani. Anul trecut, compania a  transportat aproximativ 200.000 de pasageri spre şi dinspre capitala României.
 În cursul unei întâlniri cu jurnaliştii români, reprezentanții Ryanair au făcut o comparaţie între operaţiunile Ryanair din România cu cele din Polonia, unde compania irlandeză operează zboruri spre 12 destinaţii şi are patru baze de operaţiuni.

Intenţia Ryanair este să concureze cu Wizz Air, cel mai mare transportator low cost din Europa Centrală şi de Est, precum şi cu Blue Air şi TAROM. Cu excepţia Poloniei, operaţiunile Ryanair în Europa de Est sunt relativ reduse, compania irlandeză operând zboruri doar spre una sau două destinaţii în majoritatea ţărilor din regiune.

Ultimele stiri