Acasă ACTUALITATE S-a lansat primul site LEGAL de filme romanesti! E complet gratuit!

S-a lansat primul site LEGAL de filme romanesti! E complet gratuit!

16

Primul canal online legal de filme românești a fost lansat, www.cinepub.ro. Acesta conține un număr considerabil de filme româneşti, mai noi sau mai vechi, dar mai ales noi, din anii de glorie ai NCR-ului (Noul Cinema Românesc).

În fiecare joi seară are loc „premiera“ câte unui nou film care intră în vizionare pe acest canal online. Filmele care intră în premieră şi pot fi vizionate permanent şi gratuit pe acest site şi pe canalul YouTube sunt ficţiune, animaţii şi documentare, lungmetraje şi mai ales scurtmetraje, dar toate româneşti, informează adevarul.ro

„Cinepub este dedicat iubitorilor şi creatorilor de film românesc. Este un proiect menit să aducă în atenţia publicului cinefil nu doar filme de autor, ci şi producţii independente, realizate de pasionaţi aflaţi la început de drum. Prin intermediul acestor poveşti în imagini încercăm apropierea publicului de filmul românesc, de multe ori uitat.

Pentru că filmul ne implică, ne provoacă, ne inspiră şi ne conectează. Altfel spus, Cinepub ne apropie de poveştile de care avem nevoie. Zi de zi. Cinepub este singurul canal online gratuit de cinema românesc, unde filmele pot fi urmărite în condiţii legale, un proiect unic GAV în parteneriat cu Google”, spune Lucian Georgescu, cel care conduce echipa cinepub.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos