13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiZelenski, după contraofensiva din sud: „Legenda Rusiei puternice trebuie uitata, o aratam...

Zelenski, după contraofensiva din sud: „Legenda Rusiei puternice trebuie uitata, o aratam pe campul de lupta”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, la un forum din Slovenia, ca „legenda Rusiei puternice” ar trebui uitata, iar negocierile cu rusii nu trebuie sa aiba loc acum, potrivit Interfax-Ucraina.

„Toata lumea ar trebui sa inteleaga ca rusii nu sunt atat de puternici precum au scris despre ei insisi in cartile rosii in ultimii 100 de ani. Cand aceasta tara era puternica, URSS a inclus tari precum Ucraina, Kazahstan, Belarus si statele baltice. Trebuie sa uitam legenda Rusiei puternice. O aratam pe campul de lupta”, a declarat liderul ucrainean.

Raspunzand la o intrebare despre posibile negocieri cu Federatia Rusa, Zelenski a spus ca Ucraina vrea sa-si recupereze teritoriile.

„Nu sunt pregatit sa prezic cum si cand se va intampla. Pentru negocieri, este necesar ca ambele parti sa-si doreasca. Ei nu vor negocieri. Din punctul lor de vedere ar trebui sa recunoastem ca Donbas si Crimeea sunt teritorii rusesti”, a adaugat acesta.

Ultimele stiri