Acasă Comentariul zilei Zelensky socheaza la Davos: Nu sunt sigur ca Putin mai este în viață...

Zelensky socheaza la Davos: Nu sunt sigur ca Putin mai este în viață sau dacă el ia decizii!

108

Volodimir Zelenski a declarat, într-o intervenție video la Forumul Economic de la Davos, că nu știe dacă Vladimir Putin este în viață sau nu și nici cine ia cu adevărat deciziile în Rusia, lucruri ce fac foarte dificilă ideea unor negocieri de pace, scrie Ukrainska Pravda.

Ce a spus președintele ucrainean:

„Nu prea înțeleg cu cine să vorbesc și despre ce. Nu sunt sigur că președintele rus care apare uneori pe fondul unei cromatici de ecran verde este de fapt cel [real]. Nu prea știu dacă este în viață sau dacă el ia decizii, sau oricine altcineva ia decizii acolo. Ce grup de oameni [ar putea lua orice decizie în Rusia]? Nu am acest tip de informații.

Nu prea înțeleg cum poți să le promiți liderilor europeni un lucru, iar a doua zi să lansezi o invazie la scară largă a unei țări. Pur și simplu nu prea înțeleg cu cine avem de-a face. Când se vorbește de `negocieri de pace`, nu prea înțeleg cu cine [ar trebui să negociem].

Vorbim cu dumneavoastră acum: știți exact cine sunt eu, iar eu știu exact cine sunteți dumneavoastră. Există martori care atestă faptul că suntem în viață. Și chiar dacă vorbim despre lucruri diferite, putem ajunge la un consens. Mi se pare că Rusia ar trebui mai întâi să găsească pe `cineva` și apoi să sugereze `ceva`”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos