Acasă Stirea zilei A fost lansat un site cu bunuri scoase la vanzare de la...

A fost lansat un site cu bunuri scoase la vanzare de la societatile in insolventa!

32

1licitatiiSite-ul www.licitatii-insolventa.ro a fost lansat de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) oferind spre vanzare bunuri provenite de la societatile in insolventa.

Site-ul este structurat pe sase categorii (Afaceri, Auto, Imobiliare, Industrial, Office, Altele) si reuneste in prezent peste 900 de anunturi active cu bunuri scoase la vanzare, in valoare totala de peste 800 milioane lei, potrivit Agerpres.

„Am pornit acest demers avand in vedere intregul context in care ne aflam: o piata a insolventei care creste sustinut de cinci ani de zile si in care anual se deschid cu cel putin 10% mai multe dosare de insolventa decat in anul precedent, volumul mic de lichiditati de pe piata, impactul spectaculos al internetului asupra mediului de afaceri”, a declarat Arin Octav Stanescu presedintele UNPIR.

Membrii UNPIR au la dispozitie, gratuit, „un instrument care ii poate ajuta sa faca fata celei mai mari provocari profesionale actuale: aceea de a gasi cumparatori pentru bunurile pe care le gestioneaza sau investitori in afaceri functionale”, a mai spus Arin Stanescu, citat de Agerpres.

Gandit cu precadere ca un produs B2B, site-ul se adreseaza atat oamenilor de afaceri si investitorilor locali cat si persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze autoturisme, apartamente sau alte bunuri care provin de la societatile din portofoliul practicienilor in insolventa.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos