ACTUALITATE

A inceput AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! China se alatura Rusiei in Siria, SUA si Europa raman de partea cealalta!

In vreme ce Statele Unite si tarile din Europa raman pe dinafara, China se va alătura în următoarele zile Rusiei susţinând atacurile aeriene din Siria, scrie siteul debka, unul din cele mai importante portaluri de informaţii militare.

China ar fi trimis vineri la Moscova un raport în care se afirmă că bombardiere J-15 de vânătoare se vor alătura în scurt timp Rusiei.  Debka notează şi că Irakul a pus la dispoziţiei Rusiei o bază aeriană.

Intervenția militară a Rusiei în Siria are cinci participanți, mai notează siteul israelian: China, Iran, Irak, Siria și Hezbollah.

Avionuele J-15  vor decola de pe portavionul chinez Liaoning-CV-16, care a ajuns la țărmurile siriene pe 26 septembrie, scrie FLUX 24.


Citeste si:

Experti de la Harvard: Un razboi intre SUA si China ESTE INEVITABIL!

Cunoscut lider mondial: Al treilea Razboi Mondial este in desfasurare, dar nimeni nu-i spune pe nume!


Este prima sa operațiune militară a Chinei în Orientul Mijlociu, mai spune Debka.

Siteul israelian mai notează două evenimente importante.

Loading...

În primul rând este vorba de o celulă comună de război rusă-iraniană-siriană-irakiană, care a fost creată în cadrul Ministerului Apărării irakian din Bagdad.Acest centru de comandă organizează, de asemenea, transferul forțelor șiițe iranieni  în Siria.

În al doilea rând, Bagdadul și Moscova au încheiat un acord pentru ca forțele aeriene ruse să utilizeze baza aeriană Al Taqaddum de la Habbaniyah, 74 km vest de Bagdad, atât ca o locaţie pentru coridorul aerian rus în Siria și ca o bază de lansare de bombardamente împotriva forțelor Isis si a infrastructurii în nordul Irakului și nordul Siriei.

 

Loading...