13.7 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăACTUALITATEDoctorii refuza sa vorbeasca despre caz! Ce s-a intamplat cu acest copil,...

Doctorii refuza sa vorbeasca despre caz! Ce s-a intamplat cu acest copil, sarutat de Papa Francisc, este UN MIRACOL!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Povetea unei femei din SUA, Lynn Cassidy, a impresionat pe toată lumea și a fost preluată chiar și de Washington Post. Femeia, de religie catolică, a adus pe lume o fetiță care sufera de sindromul Down.

Medicii i-au spus mamei, după o serie de teste amănunțite, că este posibil ca fătul să aibă cumplita boală genetică. Însă nu era prima dată când medicii se înșelaseră. Cassidy era deja mama unui copil, care a fost suspect și el de aceeași teribilă afecțiune și s-a născut sănătos. Numai că de data aceasta doctorii nu se înșelaseră. Ave a venit pe lume în ianuarie 2014. O fetiță frumoasă, blondă, cu ochi albaștri. Și, din păcate, bolnavă. Medicii nu au avut deloc vești bune pentru părinții copilei. Avea probleme cu ochii, cu urechile și, cel mai grav, cu inima. Micuța se născuse cu două găuri pe organul vital, însă părinții au refuzat să-și piardă speranța, scrie antena3.ro.


Citeste si:

Wake-up! Papa Francisc isi lanseaza primul album de ROCK PROGRESIV!

Ce cadou INEDIT i-a dus Iohannis lui Papa Francisc!


În 2014 s-au hotărât să facă o excursie la Roma. Vaticanul era plin de oameni care sărbătoreau canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea. Papa Francisc era așteptat în mulțime, iar ei auziseră că îi place să binecuvânteze copii. Așa că atunci când papamobilul s-a apropiat de ei, tatăl lui Ave a ridicat-o pe micuță și i-a dat-o unei gărzi de corp. Papa Francisc a sărutat-o pe frunte și a întrebat cum o cheamă și câte luni are, iar Scott Cassidy a țipat: ”Are două găuri în inimă”. Părinții nu știu dacă Suveranul Pontif l-a auzit pe Scott, însă întorși în State au mers cu Ave la cardiolog. Una dintre găuri dispăruse, cealaltă se micșorase semnificativ.

”Medicii nu vorbesc despre miracole. Chiar dacă sunt credincioși, nu vorbesc despre ele la modul ăsta. (…) Eu cred în miracole. Și chiar cred că Dumnezeu poate acționa prin intermediul papei”, a spus Lynn Cassidy.

Ultimele stiri