Acasă Buzau A transformat vorba in realitate! Un om de afaceri din Buzau i-a...

A transformat vorba in realitate! Un om de afaceri din Buzau i-a RIDICAT STATUIE celui mai harnic angajat!

1876

De cate ori nu ai zis: ”La cat muncesc ar trebui sa-mi ridice firma statuie!”? Un patron din Buzau a transformat gluma in realitate.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Nicu Dinu, administratorul Grupului Rotec, a decis, în semn de apreciere, să ridice o statuie în cinstea unui angajat al său. Statuia va fi instalată la intrarea în municipiului Buzău.

Afaceristul susţine că inginerul Florin Octavian Dinu, fost şef de producţie, răpus de o boală necruţătoare în urmă cu câțiva ani, a fost un angajat model, un exemplu pentru toţi salariatii şi merită astfel o statuie .

„Grupul statuar este pentru fostul nostru coleg Florin Dinu. Din păcate, Florin a pus mult suflet şi poate indirect şi-a afectat sănătatea şi a murit. Pentru mine a fost un şoc când a murit acest om tânăr, care şi sâmbăta, şi duminica era aici, împreună cu oamenii, şi care a vrut să facă ceva în viaţă şi cu viaţa lui.

Era un mare artist, picta în timpul liber, a înţeles şi a ajutat oamenii foarte mult. Ulterior, m-am gândit ca în semn de respect şi mulţumire, pentru ca existenţa lui să fie mai departe printre noi, să fac ceva pentru el“, a declarat Nicu Dinu, director general al Rotec Buzău, citat de businesmagazin.ro

Cel care a conceput lucrarea este talentatul artist plastic Bogdan Lefter. Statuia este construită integral din inox, are o înălţime de aproape 10 metri şi reprezintă „lupta omului cu obstacolele vieţii”. Statuia va fi instalată la intrarea în municipiului Buzău.

Articolul precedentRusii si americanii se cearta doar la televizor! Moscova imprumuta Washingtonul cu 100 miliarde dolari!
Articolul următorDaniel Constantin: Tariceanu le ofera functii celor care vor să plece din ALDE ca sa isi retraga plangerile penale! E santaj!