A transformat vorba in realitate! Un om de afaceri din Buzau i-a RIDICAT STATUIE celui mai harnic angajat!

De cate ori nu ai zis: ”La cat muncesc ar trebui sa-mi ridice firma statuie!”? Un patron din Buzau a transformat gluma in realitate.

Nicu Dinu, administratorul Grupului Rotec, a decis, în semn de apreciere, să ridice o statuie în cinstea unui angajat al său. Statuia va fi instalată la intrarea în municipiului Buzău.

Afaceristul susţine că inginerul Florin Octavian Dinu, fost şef de producţie, răpus de o boală necruţătoare în urmă cu câțiva ani, a fost un angajat model, un exemplu pentru toţi salariatii şi merită astfel o statuie .

„Grupul statuar este pentru fostul nostru coleg Florin Dinu. Din păcate, Florin a pus mult suflet şi poate indirect şi-a afectat sănătatea şi a murit. Pentru mine a fost un şoc când a murit acest om tânăr, care şi sâmbăta, şi duminica era aici, împreună cu oamenii, şi care a vrut să facă ceva în viaţă şi cu viaţa lui.

Era un mare artist, picta în timpul liber, a înţeles şi a ajutat oamenii foarte mult. Ulterior, m-am gândit ca în semn de respect şi mulţumire, pentru ca existenţa lui să fie mai departe printre noi, să fac ceva pentru el“, a declarat Nicu Dinu, director general al Rotec Buzău, citat de businesmagazin.ro

Cel care a conceput lucrarea este talentatul artist plastic Bogdan Lefter. Statuia este construită integral din inox, are o înălţime de aproape 10 metri şi reprezintă „lupta omului cu obstacolele vieţii”. Statuia va fi instalată la intrarea în municipiului Buzău.