Dupa ce ani de zile au prieteni la catarama si au beneficiat de numeroase avantaje reciproce, acum postul Antena 3 si ministrul agriculturii, Daniel Constantin, au ajuns la cutite.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, reacţioneată la o ştire prezentată de postul TV Antena 3. Preşedintele Partidului Conservator, proaspăt fuzionat cu PLR-ul lui Tăriceanu,acuză televiziunea lui Voiculescu de dezinformare, după ce Antena 3 a informat că Ministerul Agriculturii ar fi pierdut 400 de milioane de euro din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013.

„De regulă, nu reacționez politic și nici nu lansez o polemică față de un articol/material de presă. Cred că rolul presei este acela de a ne critica pentru greșelile pe care le facem, dar și acela de a prezenta OBIECTIV informații către cetățeni. Astăzi, însă, reacționez la un material al Antenei 3 (știm cu toții motivele pentru care dezinformează cu privire la persoana mea) din simplul motiv că nu aș vrea ca fermierii să se sperie din cauza lipsei de profesionalism sau relei intenții a jurnalistului”, afirmă Daniel Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Agriculturii susţine că România nu a pierdut 400 de milioane de euro din fondurile de dezvoltare rurală, așa cum susține materialul de presă.


Citeste si:

O jurnalista cunoscuta SI-A DAT DEMISIA de la Antena 3! Azi a ajuns la Realitatea Tv!

”Antena 3 promoveaza extremismul politic”

Julio Iglesias Jr. da DE PAMANT cu Antena 3 PENTRU PORCARIA facuta!


„România a pornit un demers căruia i s-au alăturat 16 state membre pentru a prelungi cu 6 luni termenul până la care putem deconta cheltuieli din PNDR 2007-2013! Motivul este ambițios: dorim să avem un program național (cu alocarea cea mai mare 9,3 miliarde euro) cu grad de absorbție apropiat de 100%! Suntem astăzi la 85 %, adică cel mai mare grad de absorbție la nivel național! Cred că am reușit mult, dar vrem și mai mult! Vreau să informez clar (chiar dacă A3 nu a cerut un punct de vedere) că toți fermierii care au început proiectele sau sunt în perioada de implementare vor primi fondurile ca și până acum!

În urma demersului, chiar dacă nu vom reuși prelungirea cu 6 luni, fermierii pot deconta cheltuieli și după 31 decembrie, numai că, tehnic, ele vor fi decontate din programul 2014-2020! Așadar, „eșecul ministrului agriculturii” prezentat la A3 o să însemne un grad de absorbție de peste 90%! Fermierii să ne judece! Lor le voi da întotdeauna seamă!”, mai explică Daniel Constantin.

Liderul PC afirmă că le stă la dispoziție tuturor jurnaliștilor, „inclusiv celor de la A3, pe care îi consider profesioniști (nu comentez politica postului)”, pentru ca fermierii să primească informații în mod corect.

Sursa: stiripesurse.ro