Acasă ACTUALITATE Ponta a fost EXTERNAT din spital, dar NU SE INTOARCE in tara!

Ponta a fost EXTERNAT din spital, dar NU SE INTOARCE in tara!

Desi a fost externat din spitalul unde a fost operat, Victor Ponta nu se intoarce in Romania. Chiar el a facut anuntul pe facebook.

Medicul Ionuţ Codorean, care a făcut parte din echipa care a recomandat operaţia lui Victor Ponta, a explicat, în exclusivitate la REALITATEA TV, că perioada de recuperare ar putea fi mai mare de 28 de zile.

„După această operaţie, orice pacient nu are voie 5 săptămâni să se sprijine pe picior şi să îndoaie genunchiul mai mult de 90 de grade. După 5 săptămâni, începe să flexeze genunchiul peste 90 de grade şi începe să se sprijine treptat pe piciorul operat”, a explicat medicul.

Medicul a explicat cât de grea a fost operaţia premierului.


Citeste si:

ADEVARUL despre doctorul care l-a operat pe Victor Ponta!

Cum explica Ponta de ce nu s-a operat in Romania si a fugit in Turcia?!


„A fost mai complicată decât o ruptură normală, simplă, de ligament încrucişat. A trebuit făcută reconstrucţie de cartilaj, a trebuit un menisc scos de tot, iar altul suturat în speranţa vindecării acestuia”, a mai precizat medicul.

„Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează ca în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente şi supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie şi tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente / în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală, urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineaţă voi trimite Preşedintelui României solicitarea ca, în baza art. 107 din Constituţie, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcţiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea şedinţelor de Guvern) în această perioadă”, a scris Ponta pe facebook.

Externarea a fost decisă în urma unei noi consultaţii efectuate, duminică dimineaţa, de către medicii turci, care i-au recomandat însă şi consultaţii periodice, au arătat sursele citate.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBilantul REAL al presedintelui Klaus Iohannis dupa exact sase luni la sefia Romaniei!
Articolul următorCarmen Iohannis a lasat Sibiul cu GURA CASCATA! Vezi cum s-a imbracat la teatru!