15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiADEVARUL despre cat de INDEPENDENT este candidatul Sebastian Bodu la primaria Sectorului...

ADEVARUL despre cat de INDEPENDENT este candidatul Sebastian Bodu la primaria Sectorului 6!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Cand nu era pe scena soprana Angela Gheorghiu canta la Securitate

Soprana Angela Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate voci ale...

Mişcarea Fermier-Cetăţean ia avânt în Europa. Credeti ca in Romania ar avea succes?

Primele exit-poll-uri în urma alegerilor pentru 12 consilii provinciale...

Un nume nou a apărut de curând pe lista de candidați pentru Primăria Sectorului 6 – Sebastian Bodu. Deși acesta se anunță total independent, elemente comune din trecut și prezent îl leagă foarte mult de candidatul PSD, Gabriel Mutu, dar și de PNL (fost PDL), care îl susține pe Răzvan Mironescu.

Sebastian Bodu a început deja precampania în care se autointitulează „adevăratul independent în sectorul 6”, însă sunt câteva elemente care demonstrează că nu este deloc străin de cei doi presupuși competitori – Gabriel Mutu și Răzvan Mironescu, anunta sursazilei.ro.

Ca să nu fie nevoit să obțină autorizații pentru amplasarea unor corturi de campanie electorală, Sebastian Bodu a procurat niște mașini pe care a instalat bannere promoționale și pe care le plimbă prin secotrul 6. Mașinile aparțin afaceristului Ilie Potecaru, proprietarul patinoarului dinDrumul Taberei, important sponsor în cele 2 campanii ale fostului primar PDL Cristian Poteraș. De altfel, Ilie Potecaru a și fost membru PDL, postură din care l-a ajutat atât pe Poteraș, cât și peElena Udrea, în campania în care aceasta a candidat pentru fotoliul de deputat.

Elena Udrea a avut sediul de campanie într-un apartament situat pe B-dul Uverturii, din sectorul 6, apartament care, la acea vreme, aparținea lui Cornel Ion, bun prieten cu Potecaru. Acum, în respectivul apartament își desfășoară activitatea Fundația „Alături de Tine”, a candidatului Gabriel Mutu. În prezent, proprietarul este… Ilie Potecaru! Astfel, afaceristul îi susține și pe Gabriel Mutu, și pe Sebastian Bodu, foști colegi în PDL, dar nu pare a fi străin nici de candidatura lui Răzvan Mironescu.

De menționat este că cei doi au înființat firma Ilcor Auto Eco SRL, cea care a avut contractul de ridicare a mașinilor în sectorul 6, atribuit în vremea lui Poteraș și menținut în mandatul lui Rareș Mănescu. Administratorul firmei, Victor Viorel Vieru, se ocupă de alte două societăți ale lui Cornel Ion, Andra Business Group SRL și Puf 2001 SRL.

Ultimele stiri