Acasă ACTUALITATE Adio copii legalizate sau cazier! Guvernul Ciolos incepe CEA MAI MARE REFORMA...

Adio copii legalizate sau cazier! Guvernul Ciolos incepe CEA MAI MARE REFORMA birocratica din istoria recenta a Romaniei!

Guvernul a introdus pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă care are ca scop reducerea masiva a birocraţiei, aceasta fiind cea mai mare reforma din istoria recenta a Romaniei.

Cazierul judiciar se va solicita doar între instituţii, iar copiile legalizate se elimină, a anunţat premierul.

„Mâine (marţi-nr.), în şedinţa de Guvern, avem pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă care va veni cu un pachet consistent de simplificare şi de reducerea birocraţiei (…) Cazierul judiciar se va solicita doar între instituţii, deci 2,5 milioane de drumuri la poliţie pentru ridicarea unui cazier judiciar vor fi eliminate pentru că instituţiile care vor avea nevoie de un cazier judiciar vor putea să-l solicite direct, la poliţie, fără să ceară cetăţeanului să treacă de la un ghişeu la altul şi să ia o hârtie ca s-o ducă la alt ghişeu”, a anunţat premierul, la RRA.

“Instituţiile care vor cere astfel de copii după anumite documente vor putea să le legalizeze «Conform cu originalul« pe loc. La ridicarea buletinului şi a paşaportului, cetăţenii vor plăti o singură taxa şi într-un singur loc, nu vor mai trebui să plătească diferite taxe la diferite instituţii. Şi celebrele adeverinţe pentru înscrierea la şomaj vor fi eliminate”, a mai spus Cioloş într-o emisiune la postul public de radio.

Sursa: Rador

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSimona Halep NU VREA sa participe la Jocurile Olimpice din Brazilia! Se teme pentru VIATA EI!
Articolul următorCARNAGIU pe cel mai mare aeroport din Turcia! 38 de morti si alte peste 150 de VICTIME!