Acasă Social Ai fost la vot? Atunci iti facem reducere la mancare si bautura!...

Ai fost la vot? Atunci iti facem reducere la mancare si bautura! Acesta este noul slogan cu care isi fac reclama comerciantii in campania electorala!

Ai fost la vot? Atunci esti prietenul nostru! Sub acest slogan isi fac reclama multi comerciati, care s-au gandit sa-i rasplateasca pe cei care merg la urne cu reduceri consistente in perioada alegerilor. Astfel, mananci prajituri mai ieftine, bei bere gratis sau iti cumperi aparatura la oferta.

reduceri-prajituri

Pentru a-i indruma pe oameni sa mearga la vot, foarte multi comercianti vor sa le ofere produse la pret mai mic de alegeri. Clientii trebuie sa faca dovada ca au pus stampila pe un candidat si platesc mai putin. Un vot va aduce 10% reducere la prajituri la Cofetaria Alice, din Bucuresti. Oferta este valabila pe 16 noiembrie, dar si in urmatoarele doua zile. Clientii trebuie sa arate cartea de identitate cu autocolantul de pe spate.

“Am luat aceasta decizie pentru incurajarea oamenilor de a merge intr-un numar cat mai mare la vot. La primul tur, 60% dintre clienti au fost votanti”, ne-a spus Violeta Gerea, director de magazin.

reducere-bere

Beraria Ursus din Cluj, spre exemplu, vrea si ea sa-i raplateasca asa cum se cuvine pe cei care merg la sectia de votare ca sa-si aleaga presedintele.

“La primul tur nu ne-am bagat in aceasta campanie, dar o facem duminica. Cine vine cu buletinul si ne arata ca a votat primeste o bere gratis si 20% reducere la masa finala”, ne-a spus unul dintre angajatii berariei.

reducere-club-disel

 

Oferta este valabila toata ziua, de la ora 12.00 si pana la 6.00 dimineata. Clujenii sunt cetateni responsabili, asta cred reprezentantii barului, care se asteapta ca pe 16 noiembrie sa fie plin localul de votanti. Cine nu vrea la berarie poate merge la cafenea sau la club. Clubul Diesel din Cluj vine si el cu o oferta speciala pentru tineri, si nu numai.

“Cafeneau este deschisa de la ora 8.00 la 24.00, iar clubul – de la ora 21.00 si pana la ultimul client. In tot acest timp, persoanele care arata cartea de identitate stampilata, inainte sa li se ia comanda, primesc o reducere de 30%. Este valabila la orice produs, fie ca este bautura aloolica sau nu”, ne-au precizat reprezentantii clubului.

 

Tot sa te distrezi in weekend-ul asta pe bani putini. Si cluburile din Capitala au intrat in aceasta campanie de alegeri. Cotton Club, de pe Calea Victoriei, organizeaza After-Vot Party, iar votantii pusi pe distractie primesc o bere din partea casei si 20% reducere la bautura.

reducere-barbat-telefon

Se poate cumpara si aparatura la oferta pe acelasi principiu. O firma vinde gadgeturi online. La fungadges.ro robotii cu camere video sau elicopterele electrice vor avea 20% reducere de alegeri, pentru cei care vor merge la vot. La fel si telefoanele, tabletele sau jocurile pe calculator.

“La mailul de confirmare a comenzii, clientul raspunde cu o copie dupa spatele bulentului, pe care se vede stampila. Nu ne intereseaza cu cine a votat, doar ca a fost prezent la vot”, a spus Valentin Haicu, directorul firmei.

Si romanii din strainatate pot profita de oferta, dar fara sa mai faca dovada ca si-au exercitat dreptul la vot. In Bucuresti, biciclistii de la tribul.eu fac cinste cu livrarea, astfel ca nu platesti nimic pentru transport.

Sursa: Click

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRomania are profil de utilizator pe Facebook! Peste 7,2 milioane de romani au cont pe reteaua de socializare!
Articolul următorRomanii din diaspora au iesit deja la vot! In Munchen se sta DE ACUM la coada!