Acasă Monden Andreea Marin cere ajutor financiar pe Facebook

Andreea Marin cere ajutor financiar pe Facebook

23

andreea_marin_28_8c18718352_e168b120b6_e9ff9e3766Fosta realizatoare Andreea Marin este implicata in mai multe proiecte umanitare pe care le promoveaza intens si pe pagina sa de Facebook. Recent, vedeta a facut si o cerere destul de neasteptata din partea sa.

Andreea Marin le-a cerut oamenilor sa acorde sprijin financiar pentru proiectele demarate in cadrul programului „Scoala Mamelor”.

„Dragele mele prietene, stiti ca nu obisnuiesc sa cer sprijin, dar, cateodata, avem nevoie de un umar langa al nostru pentru a continua ceea ce facem pentru altii din resurse proprii, care nu sunt nelimitate, din pacate.

Ajutati-ne sa ajutam mai departe, sa salvam vieti in continuare, sa facem campanii cu reusite care sa ne faca tuturor viata mai buna, sa ajungem in cat mai multe colturi ale tarii cu Scoala Mamelor, sa sprijinim intreaga familie, nu doar mamicile! Deja vin si tatici, si copii la intalnirile noastre, i-ati vazut negresit in fotografii! E vorba de directionarea procentului de 2% din impozitul vostru pe venit catre noi, daca aveti incredere si v-am demonstrat seriozitatea acestei echipe minunate”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos