Acasă Economie Anuntul RCS & RDS pentru toti abonatii! VA FI GRATIS!

Anuntul RCS & RDS pentru toti abonatii! VA FI GRATIS!

57

Practic, RCS & RDS ofera tuturor abonatilor filme si seriale gratis pana la finele anului 2016

RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, ofera clientilor noi Digi Mobil si clientilor noi si existenti Digi Net Fiberlink 300/500/1000,  posibilitatea de a urmari continutul video disponibil pe Digi Play, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016, scrie capital.ro.

Aceasta promotie este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015.


Citeste si:

RDS&RCS a redus tarifele cu pana la 40 la suta!

Lovitura ANULUI pentru RDS&RCS! ProTv si Antena 1 CELE MAI AFECTATE!


Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In plus, in perioada 02 septembrie – 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 lei/luna (TVA inclusa), de la 15 lei/luna (TVA inclusa).

De asemenea, utilizatorii existenti care au avut serviciul activ in luna august, vor beneficia de acces nelimitat la continutul Digi Play, fara niciun cost la abonament, in perioada 01 septembrie 2015 – 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Digi Play contine o baza variata de peste 850 de filme si peste 2.500 de episoade de seriale care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta, continut dedicat copiilor, documentare, telenovele si continut propriu marca Digi, dintre care amintim: „Ultima judecata” („Dredd”), „Jocul lui Ender” („Ender’s game”), „Nemuritorii: Razboiul Zeilor” („Immortals”), „Ultraviolet” („Ultraviolet”), sau titluri din cinematografia independenta – „Cu Papa la psihiatru” („Habemus Papam”), „Melancholia” („Melancholia”), „Iubire” („Amour”), dar si seriale precum „Lista neagra” („The Blacklist”), “Amantele” („Mistresses”) , Capcana Mintii („Perception”) sau “Masteres: Doctor in sex” (“Masters of Sex”), „Teresa” si „Mi Pecado”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos