34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
AcasăSocialSanatateAsa scapi de petele maronii de pe maini! Tratamentele naturiste care functioneaza!

Asa scapi de petele maronii de pe maini! Tratamentele naturiste care functioneaza!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Desi nu reprezinta o problema grava, sau urgenta, de petele maronii de pe maini poti scapa destul de usor.

Atunci când vrei să scapi de petele maronii de pe mâini cauzate de hiperpigmentare sau să ameliorezi aspectul celor apărute că urmare a îmbătrânirii, trebuie să foloseşti nişte produse care exfoliază pielea, pentru a înlătura stratul de piele cu un exces de melanină. În acest sens, ai la dispoziţie o serie de produse care se găsesc cu uşurinţă în comerţ, iar unele sunt nelipsite din orice casă.

1. Zeamă de lămâie: se ştie că această se foloseşte pentru albirea pielii, aşa că poate fi utilă şi dacă vrei să scapi de petele maronii. Stoarce puţină lămâie într-un castronel şi tamponează zona afectată cu o bucată de vată. Lasă zeamă de lămâie să îşi facă efectul timp de 30 de minute înainte de a clăti zona cu apă rece. Va trebui să repeţi această procedura zilnic, timp de 2 luni, pentru a vedea efectele.


Citeste si:

De ce ni se face pielea ”de gaina”? Cum ne apara asta de frig?

Semnele care iti arata ca poti AVEA CANCER DE PIELE!


2. Laptele bătut: conţine acid lactic, care ajută la exfolierea pielii şi, prin urmare, elimina şi petele maronii de pe mâini. Poţi să îl aplici că atare pe zona afectată sau să îl amestetci cu puţină zeamă de lămâie, pentru un efect mai puternic. O altă opţiune este să amesteci două linguriţe de lapte bătut cu 2 linguriţe de suc de tomate şi să aplici această crema pe pete. Repetă zilnic acest truc până când eşti mulţumită de rezultate.

3. Oţet de cidru de mere: atâta timp cât nu ai pielea foarte sensibilă, poţi folosi cu încredere acest remediu. Dilueata o măsură de oţet cu o măsură de apă, amestec la care poţi adaugă şi puţină miere. Pune această soluţie pe zonele cu pete maronii şi las-o să îşi facă efectul câteva minute, după care clăteşte cu apă rece. Alternativ, poţi amestecă o linguriţă de oţet de mere cu una de suc de portocale, pune lichidul rezultate pe zonele afectate şi clăteşte totul după ce acesta se usucă complet. Repetă de 2 ori pe zi timp de 5 săptămâni.

4. Aloe vera: gelul de la această plantă miraculoasă face minuni cu pielea ta, fie că este vorba despre arsuri, pete sau cicatrice. Remediul cu gel de aloe vera este în mod special eficient în cazul hiperpigmentării, deoarece stimulează regenerarea pielii. Dacă ai plantă în casă, nu trebuie decât să storci puţin suc peste pete, iar dacă nu ai, nu este nicio problema, poţi cumpără gelul din farmacii. Lasă-l să îşi facă efectul o jumătate de ora înainte să clăteşti.

Mai mult pe Divahair.ro

Ultimele stiri