Acasă ACTUALITATE Asta au promis in campanie?! Coalitia PSD+ALDE a numit PE PILE o...

Asta au promis in campanie?! Coalitia PSD+ALDE a numit PE PILE o coafeza drept manager de spital!

767

Spitalul municipal din Harsova are ca manager o fosta coafeza, Alina Chivu. Aceasta a fost numita in functie de catre primarul ALDE al orasului, Viorel Ionescu.

Informatia a fost data publicitatii de catre viceprimarul Ion Dia. „Am vazut ca este economist si mai are un master, dar ea la Harsova are profesia de hair-stylist. Are un coafor in curtea socrilor si acolo isi desfasoara activitatea. Sotul acesteia este unul dintre cei mai activi in campanie”, a declarat viceprimarul Ionel Dia, referindu-se la campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Persoana in cauza, Alina Elena Chivu, se apara insa spunand ca acel coafor este doar un hobby.

„Am studii superioare plus master in management. Am lucrat si pe functii de conducere, dar asta nu a interesat pe nimeni din cate am vazut. Doar ca am un hobby si un talent in plus fata de ei. Sunt in curs de obtinere a cursului de management sanitar”, a mai declarat managerul Spitalului Orasenesc Harsova pentru Reporter NTV.

In ceea ce priveste administratorul cresei din oras, Silviana Parvan, aceasta ar fi lucrat ani de zile doar ca ospatarita la un restaurant din centru.

„In baza unui concurs, dansa a devenit administratorul unui camin in care sunt copii. La proba scrisa a ocupat locul cinci, iar dupa proba orala a devenit premianta. Baiatul ei a fost pus pe locul 8 pe lista de consilieri ai domnului primar, el fiind si presedintele organizatiei de tineret ALDE din Harsova. Este clar ca este o decontare pentru ajutorul oferit in campanie”, a sustinut viceprimarul din Harsova.

Coafeza a fost numita interimar, urmand ca acum sa fie definitivata pe post.

Acum, dupa interimat, i se pregateste revenirea definitiva in fruntea spitalului de la Harsova. Pentru asta, Viorel Ionescu 2 Neuroni Primarul de la Harsova refuza dreptul Consiliului de administratie al Spitalului Orasenesc Harsova de a organiza concurs pentru ocuparea functiei de Manager. Pentru ca primarul are deja manager de spital: pe coafeza Chivu Alina Elena, care a demonstrat in interimat ca este capabila. Mai zice lumea rea, ca pana cand coafeza Alina nu devine manager de spital, spitalul este ‘dat uitarii’”, a scris Corina Bacanu pe Facebook.


ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos