Acasă Auto Automobile electrice si masini modificate pot fi vazute la Exporom Auto Show...

Automobile electrice si masini modificate pot fi vazute la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST. Prima editie incepe vineri

53

Iubitorii cailor putere au ocazia ca timp de trei zile, in intervalul 12-14 octombrie, sa participe la prima editie a Exporom Auto Show si 4Tuning FEST.

 

Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar şi modele noi ale mărcilor prezente pe piaţa din România vor putea fi admirate în acest week-end, la Complexul Exporom din Pantelimon, judetul Ilfov. Evenimentul se va bucura de prezenta pilotul de raliuri ajuns legendă în România, multiplu campion naţional, Titi Aur, care va participa la cele două manifestări alături de „Şcoala mobilă de conducere defensivă şi Pilotaj”.

„Firmele de profil vor prezenta o serie de noutăţi în materie de tuning, iar cluburile auto aşteaptă să uimească publicul şi de această dată. De la cele mai vechi maşini (zona Retro), până la cele modificate, toate vor fi admirate, unele chiar premiate. La toate acestea se adaugă şi Finala de Car Audio, dar şi alte demonstraţii ce au ca ingredient sau punct de atracţie principal pasiunea pentru autoturisme!”, a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Ţiriac Auto anunţă prezenţa tuturor mărcilor din portofoliu. Alături de brandurile Ţiriac Auto, publicul va putea admira şi modelele aduse de Eurial Invest, dealer Peugeot. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada si automobile electrice MIA Electric, disponibile pe piaţă prin importatorul unic E-Motion Electric. De asemenea, iubitorii sportului pe două roţi au ocazia să testeze bicicletele electrice Hero Eco. Accesul spectatorilor este liber, iar cei care ajung la staţia de metrou Republica pot beneficia de transport gratuit pana in Pantelimon.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos