Acasă Divertisment Barbatii pot rasufla usurati! S-a inventat APLICATIA care te fereste de DIVORT!...

Barbatii pot rasufla usurati! S-a inventat APLICATIA care te fereste de DIVORT! Vezi DE CE e bine sa o ai INSTALATA daca ai AMANTA!

41

Veste buna pentru barbatii care au amanta si nu numai! S-a inventat aplicatia care ascunde dovezile incriminatorii lasate pe telefonul mobil. 

aplicatie

Daca nu ati ghicit este vorba de sistemul de mesagerie BBM a telefoanelor  BlackBerry.Sistemul, lansat in urma cu cateva luni si in Google Play si AppStore, va primi o actualizare care il transforma intr-un competitor pentru Snapchat.

Mai exact, utilizatorii vor putea controla cat timp poate fi privita o fotografie trimisa de ei. Amatorii de sexting se vor bucura faptul ca fotografiile lor indecente vor disparea dupa o secunda (sau 10, sau cate secunde vor ei) dupa ce au fost trimise prin BBM.

BBM

Si nu este singura functionalitate nou adaugata in aplicatie. A doua consta in posibilitatea de a retrage un mesaj care a fost trimis. Utilizatorii vor putea controla situatiile jenante in care un mesaj destinat sotiei, de exemplu, ajunge la sef. In acest caz, prin simpla apasare a unui buton, mesajul va disparea din casuta sefului.

BBM 2

Noile functionalitati sunt, deocamdata, in stadiu beta, iar cei de la BlackBerry promit ca acestea vor ajunge pe Android, iOS si BB10 foarte curand.

Sursa: Playtech

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos