Acasă Monden Britney Spears are telefonul si accesul la internet restrictionate

Britney Spears are telefonul si accesul la internet restrictionate

Desi Britney Spears pare sa-si fi regasit echilibrul emotional tatal si logodnicul acesteia inca se tem ca artista nu este in totalitate in afara pericolului.

Astfel, James Spears si Jason Trawick ii restrictioneaza accesul la internet si nu ii dau voie sa foloseasca telefonul mobil. Motivul acestei decizii este acela ca Britney ar putea lua legatura cu fostul ei manager, Sam Lutfi, cel care devenise si dealerul de droguri al acesteia.

„Domnul Lutfi o droga pe Britney, ca sa o poata controla. I-a taiat apelurile de pe telefonia fixa si a redirectionat totul spre telefonul lui mobil. Tipa la ea. Pretindea sa aiba controlul asupra tuturor lucrurilor care ii apartineau lui Britney”, declara in 2009 tatal lui Britney Spears .

In urma cu trei ani s-a cerut un ordin de restrictie impotriva lui Lutfi, care a expirat insa de curand. Tocmai de aceea familia se teme ca barbatul va incerca sa se razbune.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLanturile comerciale Carrefour si Delhaize risca o amenda de 10 miliarde euro. Firmele sunt acuzate de frauda
Articolul următorPremiatii de la Media Music Awards