Acasă Monden SCANDAL la American Idol intre Mariah Carey si Nicki Minaj

SCANDAL la American Idol intre Mariah Carey si Nicki Minaj

Mariah Carey a fost insultata si jignita in timpul auditiilor pentru emisiunea-concurs „American Idol”, iar producatorii show-ului au decis sa intrerupa filmarile din cauza acestei dispute verbale violente.

Potrivit site-ului tabloidului britanic Daily Mail, totul a inceput dupa ce Mariah i-a spus colegei sale din juriul emisiunii „American Idol”, cantareata de muzica rap Nicki Minaj, ca este o „catea”. La randul ei, cantareata americana de muzica rap a amenintat-o pe Mariah Carey, spunandu-i: „Te voi face K.O”, informeaza lefigaro.fr.

Cele doua cantarete s-au certat violent, in direct, in urma prestatiei unui concurent inscris in acest show, filmat in orasul Charlotte din statul Carolina de Nord. Keith Urban, un alt membru al juriului, alaturi de Randy Jackson, a intervenit pentru a le calma, iar producatorii au decis sa suspende auditiile.

Rivalitatea dintre cele doua cantarete este deja de notorietate. Mariah Carey, platita cu 18 milioane de dolari pentru a participa la aceasta emisiune, nu suporta ideea ca tanara Nicki Minaj sa ii faca concurenta in acest show.

Profitand de acest dezacord, Nicki Minaj i-a spus colegei sale ceea ce crede despre ea: „Daca ai o problema, rezolv-o! Pastreaza-ti tampeniile pentru tine, nu-mi spune mie din cinci in cinci minute ca sunt un gangster!”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent”Noaptea Portilor Deschise” la Biblioteca Academiei Romane
Articolul următorAutostrada Bucuresti – Ploiesti, finalizata abia in 2015. Lucrarile au fost oprite pentru ca s-au terminat banii