21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaCe este Legea Armoniei si cum ne aduce ea echilibrul in viata!

Ce este Legea Armoniei si cum ne aduce ea echilibrul in viata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei zodii pentru care anul 2018 va aduce fericirea!

Tot ce şi-au dorit până acum se va împlini,...

Studiu international: Moldovenii sunt cei mai NEFERICITI oameni din lume!

Sociologul olandez Ruut Veenhoven, cunoscut drept „părintele cercetărilor privind...
Orice cauza are si un efect, sau bine faci, bine primesti, cam asa se rezuma, foarte pe scurt, in credinta populara Legea Armoniei.
Legea Armoniei face parte din cele 20 de Legi Universale. Armonia este fluxul vietii, aduce echilibru si ne ajuta sa devenim puternici. O buna functionare a acestei legi duce la efecte pozitive de neevitat.

Iata care sunt efectele acesteia:
1. Energie si vibratieIn primul rand, este important sa stii ca absolut tot din jurul nostru este energie, inclusiv gandurile si sentimentele noastre. De exemplu, persoanele empatice pot simti emotiile altor persoane, se pot conecta mai usor la ele si sunt capabile sa inteleaga in profunzime anumite experiente.Energiile creaza vibratii car pot fi in armonie cu viata noastra, dar in acelasi timp pot provoca si dezechilibre. Astfel, este foarte important ce energii accepti in viata ta, pentru ca ele iti influenteaza gandurile si actiunile.2. Emotii negative

Emotiile negative ne vor tine intotdeauna intr-o stare care nu ne avantajeaza. Ele aduc cicluri repetitive si experiente neplacute. Legea Armoniei te ajuta sa lucrezi cu tine, sa intelegi sentimentele pe care le ai si sa incerci sa aduci echilibrul in viata ta. Daca ai o gandire limpede, pozitiva, vei descoperi o serie de oportunitati care te pot ajuta sa depasesti orice teama sau orice obstacol. Auto-reflectia ajuta orice persoana sa faca progrese in ceea ce priveste spiritualitatea.


Citeste si:


3. Fiecare persoana este cauza si efectul fiecarei actiuni pe care o face

Trebuie sa retii ca orice actiune pe care o faci determina anumite evenimente. Este ca si cum alegi sa arunci o piatra intr-un lac, este normal ca linistea acestuia va fi perturbata, iar undele se vor transforma treptat in valuri. Universul actioneaza dupa cateva reguli simple, actiunile fiecarei persoane in parte avand intotdeauna un efect pozitiv sau negativ. Tot ce faci te ajuta sa aduci armonia in viata ta sau sa-ti creezi un dezechilibru.

4. Intotdeauna vei primi ceea ce oferi

Poate ca nu vrei sa crezi lucrul acesta, dar intotdeauna vei primi ceea ce oferi. Iubirea se naste din iubire, bunatatea din bunatate, iar rautatea din rautate. Daca gandurile tale nu sunt bune, atunci nu te astepta la rezultate pozitive. Trebuie sa permiti gandurilor tale sa iti aduca armonie, sa incerci sa privesti in interiorul tau si sa devii un om mai bun. Energiile sunt in perfecta armonie una cu alta, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii foarte atenta ce declansezi. Universul va cauta intotdeauna sa aduca energiile in echilibru, acum depinde de tine daca vor fi negative sau pozitive.

Sursa: e-dimineata.ro

 

Ultimele stiri