Acasă Topurile zilei Ce probleme de sanatate ar putea ascunde aparitia firelor albe de par...

Ce probleme de sanatate ar putea ascunde aparitia firelor albe de par inainte de 40 de ani?!

87

Corpul omenesc reprezinta un sistem complex si fiecare schimbare care se produce in interiorul sau indica faptul ca trebuie sa avem mai multa grija. Prin natura lui poate detecta ori de cate ori lucrurile nu stau bine, scrie pentrusuflet.ro.

1.Alunitele
Alunitele sunt adesea inofensive, insa daca observati aparitia alunitelor imediat dupa ce v-ati expus la soare, consultati un medic.
2.Parul Alb (inaintea varstei de 40 de ani)
Daca 50% din parul dumneavoastra se albeste la o varsta tanara, si nu au mai existat cazuri in familie, este posibil sa suferiti de diabet.
3.Buzele Crapate
De cele mai multe ori aceasta este o urmare a schimbarii de temperatura sau a expunerii la vant. Insa, daca va confruntati cu aceasta problema mai des, este posibl sa aveti o infectie fungica sau un deficit de vitamina B.
4.Gat Inflamat
Nu ar trebui sa ignorati aceste simptome. Gatul se inflameaza ca rezultat al functionarii anormale a tiroidei, de obicei apare la femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani.

Citeste si:

5.Sclera Ochiului
Ar trebui sa fie intotdeauna alba. Dsigur, nu se aplica in cazul racelii sau al oboselii. Ingalbenirea sclerei poate indica icter sau probleme ale fcatului/bilei. Daca sclera este rosie puteti suferi de hipertensiune sau boli virale.
6.Palmele Rosii
Acesta poate fi un semn al eczemei, dermatitei sau a unei reactii alergice. Uneori, palmele inrosite pot indica probleme ale ficatului.
7.Sprancenele
Daca incep sa va cada sprancenele deodata, puteti suferi de afectiuni tioridiene, fie hipertiroida sau hipotiroida.
8.Schimbari la Nivelul Unghiilor
Unghiile pot spune multe despre starea dumneavoastra de santate si anumite schimbari pot indica un numar vast de afectuni. Subtierea si craparea unghiilor sunt adesea o problema a genei insa, pot indica de asemenea, un deficit de calciu. Functionarea anormala a glandei tiroide poate cauza schimbari la nivelul unghiilor.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos