Acasă Politica Cei trei sefi ai USL se inghesuie sa inaugureze 20 de km...

Cei trei sefi ai USL se inghesuie sa inaugureze 20 de km de autostrada pe un sens

31

Tronsonul de autostrada Cernavoda – Medgidia va fi deschis complet circulatiei, pe ambele sensuri, joi, 29 noiembrie, astfel ca intreaga Autostrada a Soarelui poate fi considerata in sfarsit finalizata.

Evenimentul nu va fi ratat de liderii USL, care se vor inghesui sa taie panglica celor 20 de kilometri de autostrada pe un sens. Astfel, potrivit adevarul, la inaugurare va participa atat liderul PSD Victor Ponta, premier al Romaniei, cat si presedintele PNL si al Senatului, Crin Antonescu, dar si Daniel Constantin, seful PC si al ministerului Agriculturii.

Tronsonul, care potrivit contractului trebuia finalizat in ianuarie 2013, va fi deschis in plina campanie electorala, astfel incat inaugurarea acestuia sa nu fie lasata dupa alegeri. De altfel, Ponta inaugureaza pentru a doua oara acest tronson, dupa ce in iulie a taiat panglica celuilalt sens de mers.

Autostrada A2 are o lungime de 202 kilometri, iar pretul total al acesteia a depasit 700 de milioane de euro. Lucrarile la tronsoanele deschise dupa 1989 au inceput in 2001, dar sectiunea dinte Fetesti si cernavoda, plus cele doua poduri rutiere peste Dunare, a fost deschisa circulatiei inca din 1987, de regimul comunist.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos