10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăStirea zileiDallas continua fara JR

Dallas continua fara JR

in:

Stiri pe acelasi subiect

Producatorii „Dallas” vor modifica scenariul pregatit pentru noul serial, incluzand moartea personajului JR Ewing, interpretat de actorul Larry Hagman, trecut in nefiinta vinerea trecuta.

Intrucat actorul a murit vinerea trecuta, la varsta de 81 de ani, producatorii trebuie sa regizeze iesirea din scena a personajului JR, care avea un rol esential in actiunea filmului, scrie BBC.

Dupa ce personajul JR a fost „omorat” la finalul Dallas-ului, in urma cu 20 de ani, producatorii s-au gandit sa-l reinvie in noul serial, a carui premiera urmeaza sa aiba loc pe data de 28 ianurie, dar decesul artistului le-a schimbat planurile.

„JR nu era un om de treaba. Era ingrozitor, spre deosebire de Larry cel din realitate. Personajele astea sunt extrem de amuzante, iar el isi juca rolul foarte bine. Larry era un om deosebit, chiar era special”, a spus Ken Kercheval, unul dintre colegii sai de platou, cel care joaca rolul personajului Cliff Barnes.

Sanatatea actorului fusese subrezita de consumul excesiv de alcool, care l-a imbolnavit de ciroza. Acesta a suferit doua operatii, una in 1992, iar cealalta in 2003.

Ultimele stiri